Gelinim Mutfakta 22 Nisan Cuma birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta' nın 22 Nisan Cuma günü birinci kim oldu? 22 Nisan Cuma Genim Mutfakta puan durumu.

22.04.2022-19:48 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-19:48) Gelinim Mutfakta 22 Nisan Cuma birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 22 Nisan 2022 Cuma puan durumu

Hafta içi her gün saat 13:00 da  Kanal D ekranlarınla Nursel Engin'in eğlenceli sunumu ile ekranların başında yerini alıyor. 4 gelin günlük kazana bilecekleri çeyrek altın için kıyasıya rekabet içine giriyor. Kayınvalidelerin verdiği puanlar ile günlük 1 çeyrek alın kazanacak gelinler yarışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Nisan puan durumu belli mi? Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta gün ve haftanın birincisi kim oldu? Hareketli geçen gelinler kayınvalideler arasında sürtüşmelerin yaşandığı Gelinim Mutfakta programı hakkında işte detaylar haberimizde yer almaktadır.

22 Nisan Cuma günü Gelinim Mutfakta puan tablosu nasıl?

22 Nisan Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerin vermiş olduğu puana göre çeyrek altını kazanan yarışmacı gelin henüz açıklanmadı. 13:00 da Kanal D ekranları karşısında Nursel Engin ile yerini alan Gelinim Mutfakta yarışmasının haftanın birincisi bugün belli oluyor. 

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim seçildi?18 Nisan 22 Nisan arası  Çeyrek altını hangi gelinler kazandı? 

18 Nisan Pazartesi Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kazanan gelin adayı Senanur oldu.

19 Nisan Salı Gelinim Mutfakta'da  Damla ve Senanur'un aynı puan alması sebebi ile yapılan kura sonucunda Senanur çeyrek altını kazanan gelin olarak seçildi.

20 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını Damla kazandı.

21 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını Miyase kazandı.

22 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta'da kaynanalar arasında çekişmelerin eksik olmadığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 5 altın bilezik "Miyase'nin" oldu.

gelinim mutfakta 22 nisan cuma kazananı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal