Gece Tüketildiği Zaman Tüm Vücudu Temizliyor

Uzmanlar genel olarak günün belirli bir saatinden sonra yemek yeme işleminin bitirilmesi gerektiğini söyler. Ancak bazı besinler gece tüketildiği zaman sağlığa birçok fayda sağlıyor. Bu besinler gece tüketildiği zaman dümdüz bir karna sahip olmanızı sağlıyor. İşte geceleri tüketebileceğiniz besinler...

26.03.2020-09:13 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-08:57) Gece Tüketildiği Zaman Tüm Vücudu Temizliyor

Sizin için geceleri tüketebileceğiniz besinleri bir araya getirdik. Sağlık açısından birçok faydası bulunan bu besinler gece tükettiğiniz zaman kilo almanızı engelliyor. İşte detaylar...

DOMATES

Hemen herkes domatesi sever. Domateslerin içi antioksidanlar ile doludur. Bir miktar protein ile domatesi birleştirirseniz sağlıklı bir akşam yemeği için harika bir seçenek elde etmiş olursunuz. Birçok sebepten kilo vermeye yardımcı olan domatesler, iltihaplanma ve sıvı tutulması ile mücadele eder.

KARPUZ

Karpuzlar içi lif ve su dolu en önemli besinlerden birisidir. Gece yatmadan önce karpuz tüketmek dümdüz bir karna sahip olmanızı sağlar. Bunun yanı sıra karpuz, vücudunuzda fazla miktarda bulunan sıvıların giderilmesi için gerekli olan bir mineraldir. Aynı zamanda karpuz, bağışıklık sisteminizle yakından ilgisi olan ve iltihaplanma ile mücadele eden C vitamini bakımından zengin bir besindir.

ZEYTİNYAĞI

Sızma zeytinyağının içeriğinde bulunan oleik asit gibi yağ asitleri özellikle karın bölgesinde bulunan dayanıklı ve parçalanması zor olan yağların parçalanmasına yardımcı olur. Geceleri yatmadan önce içeceğiniz bir kaşık zeytinyağı ile karın yağlarının erimesini sağlayabilirsiniz.

KUŞKONMAZ

Yabani veya beyaz kuşkonmaz hangisi olduğu fark etmez, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Çünkü kuşkonmaz, vitaminler(A, B kompleksi, C ve E vitaminleri), çinko ve potasyum gibi mineraller açısından oldukça zengindir.

ENGİNAR

Karaciğerin sağlığı açısından faydalı olan enginar, akşam yemeği için mükemmel bir seçenek olabilir. Enginar gece boyunca vücudunuzda detoks etkisi sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal