Gaziantep FK'nın eski yöneticisi Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığı'na aday olmayı düşündüğünü açıkladı!

Gaziantep FK'nın eski başkanı olan Mehmet Büyükekşi son açıklamalarıyla büyük yankı uyandırdı. Büyükekşi yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na aday olmayı düşündüğünü belirtti.

25.05.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-13:29) Gaziantep FK'nın eski yöneticisi Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığı'na aday olmayı düşündüğünü açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçimleri öncesi oldukça kritik gelişmeler yaşanıyor. Son olarak ise başkanlık için aday olmayı düşünen isim oldukça gündem oldu. Gaziantep FK'nın eski başkanı olan Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını koyacağını duyurdu.


Resmen açıkladı

Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada, 'Gaziantep Başkanı olduğum dönemde gayet iyi deneyimlediğim üzere, Kulüpler Birliği'nin demokratik ve şeffaf yapısı gereği ve her kulüp başkanının görüşlerini fevkalade önemsemem sebebiyle bu düşüncemi önce Süper Lig başkanlarımla istişare etmek, onların fikir ve görüşlerini, talep ve önerilerini dinlemek için kendilerinden bir randevu talep ettim.'

'Daha sonra da 1'inci, 2'nci ve 3'üncü Lig başkanları ile ayrı ayrı görüşmeyi düşünüyorum. Bu görüşmeleri tamamladıktan sonra adaylığımı resmiyete kavuşturmayı planlıyorum.' ifadelerine yer verdi.

Yaşanan gelişmeler dikkat çekti

Gaziantep Futbol Kulübü'nün eski başkanı olan Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı açıklamalar Türk futbolunda derin yankı uyandırmış durumda. Büyükekşi'nin başkanlığa adaylığını koyma durumu oldukça dikkat çekti. Bu anlamda TFF Başkanlığı için yaşanacak gelişmeler futbolseverle tarafından yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal