Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun Menajerinden Transfer Açıklaması Geldi!

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, futbolcunun transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erkut Söğüt'ün yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.

11.11.2021-13:43 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-13:53) Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nun Menajerinden Transfer Açıklaması Geldi!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu transferde pek çok kulübün önemle takip ettiği bir isim olarak bulunuyor. Genç yıldız sergilediği performansla birçok takım tarafından özenle takip ediliyor. Futbolcuyu devre arasında pek çok takımın transfer etmek istediği bilinirken genç yıldızın menajerliğini yapan Erkut Söğüt'ten futbolcunun transferiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Erkut Söğüt'ün futbolcu hakkında yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.

ÇOK KONUŞULAN KEREM AKTÜRKOĞLU AÇIKLAMALARI

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajerliğini yapan Erkut Söğüt genç yıldızla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Söğüt futbolcunun transfer durumuyla ilgili, ''Birçok Avrupa kulübünün kendisiyle ilgisi var amaa Kerem genç yaşına rağmen sağlam adımlar atarak, kariyerini planlıyor. Önünde çok uzun bir kariyer var ve atacağı her adımı ailesiyle birlikte titizlikle planlıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.
Açıklamalarına devam eden futbolcunun menajeri, "Belki de bu zamana kadar bu yaş grubunda çalıştığım en hırslı, en disiplinli ve gelişmeye en açık oyunculardan birisi... Türkiye'de ve Avrupa'da onu çok parlak bir kariyer bekliyor. Ona inanıyorum" şeklinde açıklamalarını noktaladı.
Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt'ün yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU PERFORMANSIYLA TRANSFERİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Galatasaray'a, Erzincanspor'dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu, sergilediği başarılı performansla pek çok takımın transfer hedefi haline geldi. Galatasaraylı yıldız oynadığı futbol ile gerek takımın teknik direktörü Fatih Terim'in gerek Galatasaray taraftarları tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Ayrıca futbolcu A Milli Takım formasıyla sergilediği oyunla da beğenileri üzerinde topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal