Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ Yayıncı Kuruluş İle Toplantı Gerçekleştirdi!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, son haftalarda yayıncı kuruluş ile yaşadıkları problemlerin ardından soluğu yayıncı kuruluşun yanında aldı. Gerçekleştirilen toplantı tam 2 saat sürdü.

11.11.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-11:44) Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ Yayıncı Kuruluş İle Toplantı Gerçekleştirdi!

Spor Toto Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken topladığı 20 puan ile ligde 6. sırada yer alan Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonlara göre bu sezon işler pek yolunda gitmiyor.

YAYINCI KURULUŞ SORUNU!

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'de tartışmalı kararların olduğu pozisyonların yayıncı kuruluş tarafından ekranlara verilmemesi konusunu sık sık dile getiriliyordu.

TRABZONSPOR MAÇININ ARDINDAN İSYAN ETMİŞTİ

Beşiktaş yönetiminde Asbaşkan Emre Kocadağ, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşanan hakem hataları ve yayıncı kuruluşun ekranlara getirmediği pozisyonlar hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Pozisyonlar var, penaltı pozisyonları var. Yayıncı kuruluş bu pozisyonların tekrarlarını bile göstermiyor. Hakemlerle alakalı şunu söylemek istiyorum. 8 yıldır yöneticiyim. Ben futbolun, futbol takımından sorumlu olarak birçok sene içerisinde oldum. Biz hakemlerin sene başından beri geldiğimiz noktada, vücut dillerinde ne yapmak istedikleri, hakem olarak adlandırmayalım, hakem MHK TFF isim değişiyor ama bir şekilde Beşiktaş’ın önünün kesmek için bir şeyler yapılıyor, bunları anlıyoruz.  ' ifadelerini kullanmıştı.

EMRE KOCADAĞ SOLUĞU YAYINCI KURULUŞTA ALDI!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Trabzonspor derbisinde alınan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamalar sonrasında ise geçtiğimiz günlerde ise soluğu yayıncı kuruluşla toplantı yapmakta aldı.

YAYINCI KURULUŞLA TOPLANTI 2 SAAT SÜRDÜ

Geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluşa giderek son günlerde gündemde olan bu konular hakkında bir toplantı gerçekleştiren Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın tam 2 saat süren toplantısının detayları ortaya çıktı.

YAPILAN TOPLANTININ ARDINDAN...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, yayıncı kuruluş ile gerçekleştirdiği toplantının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Oradaki 23 adet kameranın çektiği bütün görüntüler VAR odasına gidiyor. Önemli olan o görüntüleri kameranın çekip çekmemiş olması. Onu tartışabiliriz. O çekildi mi çekilmedi mi? Çekildiyse VAR odasına gitti mi? VAR odasına gittiyse bu değerlendirildi mi? Gitmeme ihtimali yok. Çekildiyse VAR odasına gidiyor. O sistemler ayrı çalışıyor. Biz bugün beIN medyaya gittik, yaklaşık 2 saate yakın bu konular üzerine tartıştık. O noktada bir soru işareti yok. Kamera çekiyorsa o görüntüler VAR odasına muhakkak gidiyor. O yayıncı kuruluşun elinde olan bir şey değil. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal