Maç Sona Erdi! Türkiye 6-0 Cebelitarık

2022 Katar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9. Hafta maçında Türkiye kendi evinde Cebelitarık'ı ağırlıyor.

11.11.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-08:26) Maç Sona Erdi! Türkiye 6-0 Cebelitarık

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Caner, Orkun, Hakan, Halil Dervişoğlu, Kerem, Barış Alper, Burak
Cebelitarık: Coleing, Mouelhi, Chipolina, Annesley, Olivero, De Barr, Wiseman, Sergeant, Walker, Jolley, Valarino

İKİ TAKIM ARASINDA

Türkiye ikinci kez Cebelitarık'a karşı rakip olmaya hazırlanıyor. A Milli takım ilk maçında Cebelitarık'ı deplasmanda 3-0 yenmeyi başardı.
A Milli Takım, çok kritik bir maça çıkıyor. Milliler Dünya Kupası'na katılma yolunda Cebelitarık ile kaşılaşacak. 3. sırada bulunan A Milli Takım'a, Cebelitarık karşısında galibiyetten başka yol gözükmüyor. A Milli Takım, kritik karşılaşmadan 3 puan alarak diğer Karadağ maçına moralli çıkmak istiyor. Stefan Kuntz'un kritik maç öncesi futbolcularına yoğun uyarılarda bulunduğu belirtiliyor. Stefan Kuntz'un öğrencileri kritik maç öncesi yoğun bir maç hazırlığına başladılar. Milliler, Cebelitarık maçına 3 puan almak için çıkacaklar. Türkiye, 2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri Avrupa G Grubun'da 15 puanla 15. sırada yer alıyor. A Milli Takım'ın önünde Norveç 17 puanla 2. sırada bulunuyor. Karadağ ise 11 puanla 4. sırada bulunuyor. A Milli Takım bu anlamda Dünya Kupası'na katılma yolunda Cebelitarık'ı mutlaka yenmeli. A Milli Takım, son olarak grubunda Letonya deplasmanına çıkmış. Letonya'dan son dakika Burak Yılmaz'ın attığı golle kazanmasını bilmişti. Burak Yılmaz'ın son dakikada attığı gol A Milli Takım'da büyük bir sevinçle kutlanmıştı. Atılan gole A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz da yoğun bir şekilde sevinmişti. Stefan Kuntz'un son dakika atılan gol sonrası yaşadığı duygusal anlarda gündeme oturmuştu. A Milli zorlu mücadeleyi geride bırakırken şimdi Cebelitarık maçına odaklandılar. Maçtan önce ülke olarak büyük bir heyecan içindeyiz.
Ay-Yıldızlılar'da, bu akşamki Cebelitarık karşılaşmasında en önemli ismi kaptan Burak Yılmaz ile Hakan Çalhanoğlu olacak. Burak, son olarak 2-1 kazanılan kritik Letonya deplasmanında uzatma anlarında attığı penaltı golüyle Milli Takımımız'ın 2022 Dünya Kupası finallerine gitme umudunu sürdürmesini sağlamıştı. Burak, elemelerde attığı toplamda 5 golle de Ay-Yıldızlılar'ın bu açıdan en skorer ismi konumunda yer alırken Hakan da Cebelitarık karşısında hücumlarımızı yönlendiren oyuncumuz olarak ön plana çıkacak. Zayıf rakibimizin katı bir savunma ile maça başlayacağını düşünürsek, İnter'de oynayan yıldızımızın frikikler ya da duran toplardaki ustalığı, kilidi çabuk açmamızda bize büyük katkı sağlayacak.
A Milli Takımımızın dün akşam yapılan antrenmanında sağ dizinde sakatlık yaşayan Ozan Tufan, Cebelitarık maçı öncesinde aday kadrodan çıkarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal