Galatasaray'dan Nikos Pappas Atağı!

Gelecek sezonun transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray Doğa Sigorta'nın Panathinaikos'un önemli yıldızlarından Nikos Pappas ile anlaşma noktasına geldiği aktarıldı.

20.07.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-17:54) Galatasaray'dan Nikos Pappas Atağı!

Galatasaray Doğa Sigorta, Ertuğrul Erdoğan ile kontrat yenilenmesi sonrası transfer hazırlıklarına hız vermiş durumda. İlk yabancı transferini Alex Hamilton ile gerçekleştiren Galatasaray, bu defa Panathinaikos'tan Nikos Pappas'ı transfer etmeye çok yakın…

Basketçilerinden Aaron Harrison'ı Yunan kulübü Olympiacos'a, Zach Auguste'u da bir başka Yunanistan ekibi Panathinaikos'a kaptıran Galatasaray, komşudan Nikos Pappas'ın transferini sonlandırma noktasına geldi.

Kingsport'tan Stelio Kalogeras, Panathinaikos'un gelecek sezon takımda yer alması düşünülmeyen Pappas'ın Galatasaray'a transferinin sonlandırmak üzere olduğunu aktarıldı.

Kariyerinde Panellinios, Bilbao, Real Madrid, Kolossos, PAOK, Panionios ve Panathinaikos’ta oynayan 30 yaşındaki sporcu, 2013'te Panionios ile Yunanistan Ligi'nde sayı kralı olmuş ve sonrasında gittiği Panathinaikos ile 7 sezon EuroLeague’de yer almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal