Galatasaray'dan Erken Onyekuru Hamlesi

Geçtiğimiz yaz döneminde transferleri kampa zamanında yetiştiremeyen ve bunun sorunlarını sezon sırasında yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeni sezon planlamasına şimdiden başladı.

20.03.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-09:55) Galatasaray'dan Erken Onyekuru Hamlesi

Tecrübeli hoca, devre arasında listesinin ilk sırasına koyduğu ve kadroya kattığı Henry Onyekuru'nun gelecek sezonda da kesinlikle aralarında olmasını istediğini belirtti.

Bu sebeple Galatasaray, Onyekuru'yu tekrardan kiralamak için ilerleyen zamanlarda harekete geçecek. Dünyayı saran coronavirüs tehdidinin ortadan kalkmasını bekleyen sarı-kırmızılı idareciler, yaz dönemine ilk Onyekuru ile başlamayı planlıyor. Sarı-kırmızılılar, Monaco'nun kiralamayla ilgilenmemesi durumunda ise bir şekilde bonservisini almak için uğraşacak

650 BİN AVRO KAZANIYOR

Sarı-kırmızılıların Onyekuru konusunda hevesli olmasının sebebi, performansının yanı sıra aldığı maaşın düşük olması. Devre arasında 750 bin Avroya kiralanan futbolcunun 6 ay için alacağı maaş ise 650 bin Avro. Onyekuru' nun senelik maaşının diğer futbolculara nazaran düşük olması da yine bu transferde Galatasaray tarafından cazip olarak düşünülüyor. 22 yaşındaki yıldız futbolcu da her seferde Galatasaray'da devam etmek istediğini belirtiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal