Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Teknik Direktör Domenec Torrent, takımda kalmanın hesaplarını yapıyor!

Galatasaray'da yeni gelecek yönetim ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Domenec Torrent gelecek sezon takımda kalmak istiyor. Bu anlamda İspanyol çalıştırıcı ile ilgili kritik hamleler gelmekte.

21.04.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:11)

Ligde iddiası kalmayan sarı kırmızılıların küme düşmesi kesinleşmiş Yeni Malatyaspor karşısında U19 takımından tek bir genç yıldıza yer vermemesi ve Morutan, Barış Alper Yılmaz gibi genç isimleri de kadroya almaması büyük tepki çekmişti. Bu kararın arkasında ise Domenec Torrent'in gelecek kaygısı olduğu ve sarı kırmızılılardaki koltuğunu garanti altına almak olduğu öğrenildi.

Gelecek sezon için planlar yapıyor

Sarı kırmızılarda yeni gelecek yönetim ile beraber gelecek sezon kadroda hiç düşünülmeyen Domenec Torrent'ten dikkat çeken hamleler geliyor. Teknik adam son 5 karşılaşmayı kazanıp finali iyi bir şekilde yaparak Galatasaray camiası, yönetimi ve taraftarın gözünde kredi kazanmak istemekte. Bu anlamda genç futbolculara şans vermeye ise şimdilik sıcak bakmıyor.

2022-23 sezonunda da Galatasaray'ın başında olmak isteyen Torrent bu hedefine ulaşabilmek için yoğun mesai harcamakta. U19 takımı başta olmak üzere alt yapıdaki maçları ve oyuncuları mercek altına alan İspanyol hoca genç futbolcuların durumu durumu ile ilgili olarak futbol akademisi antrenörlerinden bilgi almakta. A Takıma çıkarılacak genç futbolcuları belirleyen Torrent, Sportif Direktör Pasquale Sensibile ve scout ekibi ile yoğun bir mesai harcıyor.


Takıma katılacak futbolcular üzerinde duruyor

Torrent bir yandan ligde kalan 5 karşılaşmayı kazanıp sezonu 6'da 6 yaparak tamamlamak isterken diğer yandan 2022-23'ün planlamasını yapmakta. İspanyol hoca Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan 7 futbolcunun yerine alınabilecek isimlerle ilgili yoğun mesai harcamakta. Babel, Pulgar, Fatih Öztürk, Pena, Feghouli, Arda Turan ve Halil Dervişoğlu’nun sezon sonunda ayrılacak olması nedeniyle Torrent hem kalite hem de maliyet olarak Galatasaray’a uygun oyuncuları scout ekibi ile mercek altına alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal