Galatasaray'da Victor Nelsson, Domenec Torrent takımda olduğu için çok şanslı olduklarını söyledi

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Teknik Direktör Domenec Torrent hakkında söylediği övgü dolu sözlerle izleyenleri şaşkına çevirdi. Torrent'in takımın başında olduğu için çok şanslı olduklarını söyledi.

21.04.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-15:23)

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, kulüp televizyonuna konuk olarak özel bir röportaj gerçekleştirdi. Galatasaray TV ekranlarında yaptığı açıklamalarda Victor Nelsson tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Danimarkalı yıldız Victor Nelsson, verdiği röportajda özellikle de Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ile ilgili olarak söylediği sözlerle taraftarları şaşkına çevirdi. Victor Nelsson, açıklamalarında ;

'Transferde karar vermem çok kolay oldu...'

Galatasaray'ın benimle ilgilendiği duyduğumda, benim için gerçekten kolay bir karar verme süreci oldu. İlk antrenmana geldiğimde de heyecanlıydım. Daha önce söylediğim gibi takımda Marcao, Muslera, Falcao burada iken, onlarla antrenmana çıklmak benim için büyük bir adım oldu. Çok heyecanlıydım.


'Taraftarımız önünde çıktığım ilk maç unutulmazdı'

Evimizdeki ilk maçım inanılmazdı. Bu kulüpte taraftar karşısında oynamak muhteşemdi. Taraftarı seviyorum, umarım onlar da beni seviyordur. Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Biliyorum bizim için zor bir sezon oldu özellikle Türkiye liginde, Avrupa ligi için değil. Maç kaybettiğimizde ya da ne olursa olsun taraftarı anlıyorum ve onlara saygı duyuyorum. Taraftar hayal kırıklığına uğrandığında ya da bazı oyunculara kızdıklarında tamamen anlıyorum onları. Ama biz oyuncular aslında en çok kendimize kızan ve sinirlenen, üzülenleriz, tüm bunlar olduğunda. Ama biliyorum eğer Galatasaray'da oynuyorsanız, her maçı kazanmak zorundasınız. Özellikle de önemli büyük maçlarda, stadın atmosferi çılgınca oluyor. Evde kendi sahamızda maç oynamayı seviyorum. Ayrıca taraftara karşı büyük bir saygım var ve onları çok seviyorum.

'Domenec Torrent konusunda çok şanslıyız...'

Bu kalibrede bir teknik direktöre(Domenec Torrent) sahip olmak bir ayrıcalıktır. Meslek olarak teknik direktör olmak zor. Özellikle de kötü sonuçların ardından teknik direktör olarak taraftar ve medya karşısına çıkmak kolay değil. Ama Torrent'i çok beğeniyorum. Muhteşem bir teknik direktör ve insan. Onun oyun stilini de beğeniyorum. Kulüpteki oyuncular ona sahip olduğumuz için şanslıyız.

'Fernando Muslera'yı kalede görmek güvende hissettiriyor'

Muslera, uzun zamandır sakattı ve geri döndü. Bazen bizim de geriye pas atmamız gerekiyor. Belki garip gelebilir ama geri dönüp kalede Muslera'yı görmek kendini rahat ve güvende hissettiriyor. Muslera, 35-36 yaşında ve çok fazla profesyonel. Galiba ona benzeyen biriyle hiç karşılaşmadım. 11-12 sezon gördü, 35 yaşında ve halem daha her kulübe geldiğnde güler yüzle geliyor, hem sahada hem spor salondan çok çalışıyor. Halen birçok sporcudan çok çalışıyor. Muslera ile oynamak benim için bir ayrıcalık. Kaptan olarak ona karşı çok derin bir saygım var. Takımın gerçek kaptanı, bir efsane. Ona futbolcu olarak ve insan olarak çok büyük saygım var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal