Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in Cezası Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası belli oldu.

26.11.2021-00:13 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-00:13) Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in Cezası Belli Oldu!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynadığı derbi karşılaşmasında kendi sahasında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

FATİH TERİM PFDK'YA SEVK EDİLMİŞTİ

Karşılaşmanın son anlarına doğru mücadelenin hakemi Halil Umut Meler ile yaşadığı diyalog sonrasında kırmızı kart gören Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

FATİH TERİM'İN CEZASI BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası belli oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza verildi.

TFF'DEN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in almış olduğu ceza ile ilgili olarak ;

' GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 82/b ve 50/1-c maddeleri uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal