Trabzonspor'a Borcunu Ödemeyen Eskişehirspor Yüzsüzlüğe Devam Ediyor!

Trabzonspor'a Erkan Zengin transferinden kaynaklanan 400.000 euroluk borcunu ödemeyen Eskişehirspor yönetimi bu sefer sosyal medyada yaratmaya çalıştığı algı operasyonuyla koskoca Trabzonspor'u itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

25.11.2021-20:23 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-23:40) Trabzonspor'a Borcunu Ödemeyen Eskişehirspor Yüzsüzlüğe Devam Ediyor!

Eskişehirspor, Erkan Zengin transferinden dolayı Trabzonspor'a olan 400.000 euroluk borcunu ödememesi nedeniyle transfer yasağına çarptırılmıştı.

SENELERDİR BORÇLARINI ÖDEMİYORLAR

2016-2017 sezonunda Trabzonspor'dan 400.000 euro bonservis ücreti ile Eskişehirspor yolunu tutan Erkan Zengin için gerekli olan ödemeyi 2016 yılından beri yapılmaması Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında büyük bir krize neden olmuştu.

Erkan Zengin - Eskişehirpsor

BORCU TALEP ETMEK İÇİN DEFALARCA BAŞVURU YAPILDI

Trabzonspor, 2016 yılından bu yana Erkan Zengin transferinde ödenmesi gereken 400.000 euroyu alabilmek adına sürekli başvurularda bulunmuş ancak bu başvurularından ve Eskişehirspor'dan bir türlü yanıt alamamıştı.

UYUŞMAZLIK KURULU KARARI VERDİ!

Yaşanan bu sürecin ardından Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuruda bulanan Trabzonspor Kulübü, yaptığı başvurunun sonucunda istediği yanıtı aldı. Erkan Zengin transferinde Eskişehirspor'un bordo mavili ekibe 400.000 euro ödenmesi yönünde kararı verildi.

ESKİŞEHİRSPOR'A TRANSFER YASAĞI GETİRİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor ile yaşadığı problem ve yapılmayan ödeme nedeniyle transfer yasağına çarptırılan Eskişehirspor, yapılması gereken ödemeyi yapmadığı için halen transfer yasağını kaldıramamıştı.

BORCU ÖDEMEDEN BORÇSUZLUK YAZISI İSTEDİLER

Eskişehirspor cephesi ise yüzsüz bir şekilde bu borcu ödemeden Trabzonspor'dan borçsuzluk yazısını alabilmek için ısrarını sürdürdü. Eskişehirspor'un yapmış olduğu haksız ısrara karşılık dik duruşunu bozmayan Trabzonspor yönetimi borçsuzluk yazısını borç ödenmeden vermeyeceğini defalarca net bir dille Eskişehirspor yönetimine iletmişti.

DÜZENLENEN KAMPANYA ŞAŞKINLIK YARATTI

Türkiye'de futbolun köklü kulüplerinden biri olan Eskişehirspor'un iş bilmezlik ve beceriksizlikle eriterek batırma noktasına getiren başarısız yönetimlerin 2016 yılından beri ödenmesi gereken bir borcu ödememesine rağmen büyük bir yüzsüzlükle kampanyalar başlatması spor kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yarattı.

REZİL ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNİN YENİ PLANI ORTAYA ÇIKTI

Defelarca 400.000 euroluk ödenmesi gereken borcu ödememek için Trabzonspor Kulübü ile çeşitli görüşmeler yapan Eskişehirspor'un aciz yönetiminin yeni planı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA ALGI OPERASYONU YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Beceriksiz bir yönetim ve iş bilmezlikle koca bir kulübü batma noktasına getiren yönetim bu sefer sosyal medya trollerini devreye sokarak ' #trabzonsporkapansın ' adlı bir tag oluşturarak sosyal medyada gündem yaratmaya çalıştı.

Trabzonspor Kapansın

ESKİŞEHİRSPOR DİBE VURUYOR

Süper Lig'den ilk olarak TFF 1. Lig'e sonrasında ise son olarak TFF 2. Lig'e düşen kulübün sorumsuz yöneticileri bu borcu kendileri ödememek için bu sefer farklı yollar denemeye başladı.

ACİZ ESKİŞEHİR YÖNETİMİ BORCU KAPATMAK İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI

Bu kadarı olmaz dedirtecek bir yüzsüzlükle Trabzonspor Kulübü'ne ödenmesi gereken 400.000 euroluk ücreti taraftarlarından çıkarma peşinde olan Eskişehirspor'un aciz yönetimi 'dosya kapat' isimli bir internet sitesi kurarak adeta taraftarlarından bu borcu kendileri yerine kapatmalarını istedi.

ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BAŞARISIZLIK KONUSUNDA HARİKA BİR ÖRNEK...

Başarısız ve futbolu bir yerlere getirmektense kendi menfaatlerini düşünen futbol yöneticilerinin 2016 yılından beri devam eden bir borcu ödemeyerek çeşitli algı operasyonları yapmaya çalışması futbolumuzun bugün neden gelişemediğinin adeta özeti olarak ortaya çıktı.

KOSKOCA TRABZONSPOR'A SOSYAL MEDYADA BASİT OYUNLAR OYNUYORLAR...

Sosyal medyada bir troll topluluğuyla koskoca Trabzonspor'u hak ettiği ve 2016'dan bu yana alması gereken ücreti istemesi nedeniyle itibarsızlaştırmaya çalışan Eskişehirspor'un rezil yönetiminin son hamlesi ' #trabzonsporkapansın ' taginin oluşturulması, sosyal medyadan yapılan bu çalışmayla koskoca Trabzonspor Kulübü'nü itibarsızlaştırabileceğinin düşünülmesi bu yönetimin neden başarısız olduğunun adeta kanıtı oldu. 

Eskişehirspor Başkanı Paylaşım

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal