Galatasaray'da Belhanda’dan Şaşırtan Hareket!

Galatasaray’da senelik 4,5 milyon Euro alan Younes Belhanda, 2021’de sona erecek kontratı için çalışmalara başladı. Galatasaray’ın Faslı orta sahası, menajeri vasıtasıyla yönetime teklif sundu.

07.04.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-09:40) Galatasaray'da Belhanda’dan Şaşırtan Hareket!

Galatasaray’ın en çok tartışılan oyuncuların başında gelen Younes Belhanda yine şaşırtan bir harekete imza attı. Faslı orta sahanın yeni sözleşme istediği belirtildi. Galatasaray ile kontratı gelecek sezon sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncudan sürpriz bir istek geldi. Üç yıldır sarı-kırmızılı takımda top koşturan Belhanda takımda mutlu olduğunu ve yeni bir kontrata imza atmak istediğini açıkladı. Deneyimli futbolcu yeni sözleşmesinde indirim yapmaya hazır olduğu mesajını da menajeri yoluyla kulübe iletti.

SON KARAR TERİM’İN!

Devamlı tartışılan bir isim olan 10 numaralı oyuncu hakkında yönetim, Teknik Direktör Fatih Terim’in isteğine göre hareket edecek. Fakat Galatasaray’dan senelik 3 milyon 350 bin Euro net maaş alan ve bonuslarla birlikte seneliği 4,5 milyon Euro’ya çıkan yıldız orta sahanın yüksek ücreti yönetimi rahatsız ediyor.

Faslı oyuncunun performansının da istenen seviyede olmaması ve gösterdiği tavırlar da yine bu olaya sıcak yaklaşılmamasının sebebi oldu. Üstelik sarı-kırmızılı yönetim yaz transfer dönenimde Belhanda’yı satmanın planlarını yapıyordu.

2 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ!

Galatasaray’da 2 şampiyonluk yaşayan Belhanda bu sezon istikrarsız performansıyla dikkat çekmişti. Fatih Terim ise kimsenin oynamasını beklemediği bir zamanda Faslı oyuncuya şans vermişti.

Galatasaray’ın 3 yıl önce 8 milyon Euro bonservis vererek Dinamo Kiev’den takıma kattığı deneyimli orta sahaya özelikle Arap liglerinden birçok kulübün ilgisi var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal