Galatasaray'a Ryan Babel Sürprizi!

Ajax'ın kontratını sonlandırdığı Ryan Babel'e kulüp arayan Galatasaray’a Anderlecht'ten sevindirici bir haber geldi.

14.04.2020-16:26 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-16:24) Galatasaray'a Ryan Babel Sürprizi!

Ajax'ın anlaşmasını sonlandırdığı Hollandalı yıldıza kulüp bulmaya çalışan Galatasaray'a Belçika'dan sevindirici bir haber geldi.

Belçika temsilcisi Anderlecht'in, Chadli'nin Monaco'ya, Pjaca'nın Juventus'a gideceği ortamda sol kanadı için Babel'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Belçika kulübünün, Hollandalı yıldızdan bonservis problemini çözüp takıma katılmasını istediği ifade ediliyor.

GALATASARAY KAPILARI KAPATMIŞTI

Takıma geri dönüşüne olumlu bakılmayan Babel, Ajax'ta verilen şansı iyi değerlendirememişti. 2022 senesine kadar kontratı olan ve senelik 2.5 milyon euro ücret alan yıldız futbolcudan kendisine takım bulması iletilmişti. İşi son zamana kadar bırakmak istemeyen sarı- kırmızılı takım, deneyimli oyuncu ve menajerinden girişimlere erkenden başlamasını da talep etmişti.

5 MİLYON EUROLUK ZARAR

Sarı- kırmızılı kulüp, Hollandalı futbolcudan aldığı yüksek maaştan ötürü bonservis ücreti bile istememe kararı almıştı. Deneyimli oyuncunun başka takıma transfer olmasıyla 5 milyon euroluk bir yükten kurtulmanın planları yapıldığı ifade edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal