Galatasaray Yönetimi'nden Arda Turan'a Red!

Galatasaray yönetim ekibi, Fatih Terim ne kadar çok istese de Arda Turan'ın seçimde oy kaybettireceğini düşündüğü için almak istemiyor.

03.01.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-16:50) Galatasaray Yönetimi'nden Arda Turan'a Red!
Galatasaray teknik adamı Fatih Terim, "Lider eksikliği var. Arda bu açığı kapatır" sözleriyle Arda Turan transferini isterken seçime gidecek olan yönetimse Arda Turan'ın geri dönüşü sebebiyle muhalif oyların artacağını düşünüyor.

Galatasaray'da dün teknik adam Fatih Terim ile yönetim ekibi arasında transfer konuşması vardı. Yarın işinin başına geçmesi beklenen Fatih Terim, tatilini erken tamamlayıp dün Türk Telekom Stadı'nda başkan Mustafa Cengiz ve yöneticilerle konuştu. Görüşmenin 3 ana maddesi bulunuyordu:

1- Transfer edilecek oyuncular.
2- Gönderilecek isimler.
3- Arda Turan'ın durumu!

Taraflar arasındaki öne çıkan farklı görüş de 3. madde oldu. Teknik adam Fatih Terim ile arasındaki gerginliği sona erdiren Arda Turan'ın geri gelmesindeki engeli herkes Terim olarak biliyordu fakat Mustafa Cengiz ve yönetimi bu transfere red geldi!

Tecrübeli teknik direktör, "Takımda lider eksikliği var. Arda bu açığı kapatabilir, arkadaşlarına Galatasaray'ı ve G.Saraylılık duygusunu çok iyi anlatabilir. Ben gelmesini isterim" ifadelerini kullandı. Fakat yönetim tarafı bu sezonun sonuna kadar seçim yapmayı düşünmeleri yüzünden Arda transferine olumlu bakmıyor. Yönetim, sosyal medya ve taraftar tepkisinden değil, kulüp üyelerinin tepkilerinden korktuğu için bu transferi yapmak istemiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal