Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş'ten Transfer Vurgusu!

Galatasaray yardımcı antrenörü Necati Ateş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında kendi sahalarında galip geldikleri Antalyaspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

25.12.2021-20:25 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-20:25)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray kendi sahasında Sofiane Feghouli ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle ligin formda ekiplerinden Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, ligde haftalardır devam eden galibiyet hasretine kendi sahasında oynadığı karşılaşmayla birlikte son vermiş oldu.

Galatasaray yardımcı antrenörü Necati Ateş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında ;

İKİNCİ YARI DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUZ

Bu oyunu ligde de oynuyoruz. Her maçtan sonra konuşuyoruz, oyun gücümüzün güçlü olduğunu, çok pozisyona girdiğimizi, en çok şu atan takım, en çok gol beklentisi olan takım olduğumuzu. Ama maalesef bazı maçlarda içeriye atamıyoruz. Atamadığımız için de oyunu kazanıyoruz ama skoru kazanamıyoruz. Ligin ilk yarısının son maçıydı. İyi kapattık. İkinci yarıya da iyi başlayıp devam ettirmek istiyoruz. Yukarılara tırmanmak istiyoruz.

Galatasaray Antalya

BU KONUMDA OLMAYI BEKLEMİYORDUK

Ligin sonu geldiğinde belki de bu günlere bakmayacağız. Nasıl başladığımızı değil, nasıl bitirdiğimizi konuşacağız. Onun için uzun bir süreç. 19 maçımız var. Devam edeceğiz. 7-8 maçlık seri yakaladığın zaman, rakiplerin kaybettiği zaman yukarıyı yakalayabilirsin. Çok böyle dönüşlerimiz oldu. Burada olmayı biz de beklemiyorduk. Bu kadar bu puan kaybetmeyi biz de beklemiyorduk. Çalışmaya devam edeceğiz.

MERAKLA BEKLENEN TRANSFER KONUSU

Galatasaray’da transfer bitmiyor biliyorsunuz. Transfer dönemine girdiğimiz için her zaman transfer konuşulacak. Hocamız gerekli gördüğü takdirde transferleri yapacağız. Değişim devam edecek. Olacak değişim.
Galatasaray Antalya 2

İSMAİL UZUN ZAMANDIR OYNAMIYOR

İsmail’in bugünkü performansından çok memnunuz. Çok uzun zamandır oynamayan bir kaleci için 3 maç üst üste oynayıp, diğer iki maçın kötü bitip 3. maça bu şekilde çıkmak kolay değil. Takımı tebrik ediyorum. Bizim istediğimiz bu genç oyuncularımıza gaher zaman güvensinler, arkasında dursunlar. Gelişimlerini en yukarıya çıkarmak için biz de çalışıyoruz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal