Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli'den İstifa Açıklaması!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa deplasmanında aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

25.12.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-18:10)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Altay'ın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği mücadelede ev sahibi ekip Kasımpaşa sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrılarak galip gelmeyi başardı. Altay'da haftalardır kötü gidişat devam ederken Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye tepkiler artmaya devam ediyor.

Mustafa Denizli

MUSTAFA DENİZLİ'DEN AÇIKLAMALAR

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Benim üzerimdeki etkisi herkesten fazla oluyor. Ben burada yetiştim. Kendi ve takımın ne olduğunu biliyorum. Zor dönem yaşadık. Bunu mutlaka aşacağız. Benim hayatım iddialarla geçti. Dolayısıyla kötü serinin sona erdiğini düşünüyorum. Bu takıma olan güvenim hiç eksilmedi, eksilmesi mümkün değil. Devre arasında imkanlarımız nedir bakacağız. İmkanlarımız el verirse alamadığımız 2 transferi yapacağız. Zor bir ilk yarıyı geride bıraktık. İyi oynadığımız birçok maçı kazanamadık. Geçen hafta ve bu hafta ile ciddi oyun farkı vardı. Neticede bu mücadeleye devam edeceğiz. Bu takımın iyi yerlerde olacağından kimsenin şüphesi yok. Yaşadığım üzüntü herkesten fazla. 18 yılımın geçtiği camiada çok üzülüyorum. İstifa gibi bir şey düşünülemez. Öyle bir şey gündeme gelemez. Niye gelsin. Takımın başında ben varım. Takımın ve camianın ne olduğunu biliyorum. İlk defa böyle bir seriyle karşılaşıyoruz. Kazanacağımız maçlar da vardı. Kazanamadık. Bazı dönemler vardır. Şeytanın bacağını kıramadık. Bugün yediğimiz golle oyundan düştük. Transferde alternatifli isimler var. Bugün yaşadığımız sıkıntı, sürekli olan Türk futbolcuların takımda olmaması. Bu bizi ciddi etkiliyor. Birçok pozisyonu değiştirmek mecburiyetinde kalıyoruz. Bu onlar için de bizim için de zor. İlk yarı zor fikstürdü. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal