Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a Sert Sözler!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda eski Başkan Fikret Orman hakkında çok sert sözler söyledi.

25.12.2021-17:01 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-17:22)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta bugün gerçekleştirilen 2019 yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda gündem eski Başkan Fikret Orman oldu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda eski Başkan Fikret Orman hakkında söylediği sert sözlerde ;

TRİBÜNLERİ BEN BAĞIRTMADIM!

Bizden önceki yönetim ve başkanın, mayıs ayında "Paralar nerede?" denirken aday olduğunu biliyorsunuz. Bunlar, "Paralar nerede?" dendi diye ekim ayında gittiler. 2 ayda ne değişti de gittiniz? Sürekli hodri meydan, altımızı oyuyorlar diyorlar. Kim oyuyor kardeşim? Çıkın burada "Benim altımı bu oydu" diyin. Ben kimsenin altını oymadım. "Paralar nerede?" diye bağırtan ben değilim. Kendi elinde kameralar vardı, bağıranlar gözüküyordu, onları çağırır sorarsınız.

Fikret Orman 2

ÖDEMEYİ YAPMADAN GİTTİLER

Eylülün sonu itibariyle UEFA'dan temiz kağıdı alıp, Avrupa kupalarına katılabilmek için borçlarınızı ödeyeceksiniz ve Avrupa mücadelenizi vereceksiniz. Onlar buradan giderken, UEFA'ya dilekçe verdiler, "Eylülün ödemelerini yapmayacağız, ekimde seçim var" En çok içerlediğim yer burası. UEFA buna nasıl müsaade etti, o da meçhul. O ödemeleri Ekim'in 21'inde seçimle gelen, 4 gün ömrü olan bu yönetimin önüne koydular. Kendi mali bütçelerimize, sıkıntılarımıza katlanarak bir araya getirdik 3-5 kuruşumuzu, bu problemi çözdük. Bunu çözerken, evlerimizi ipotek verdik. Gidenlerin ipoteği yoktu. 1 kuruş alacaklı gitmediler. Bu yapılanları doğru bulmuyorum. Önümüze büyük bir enkaz bırakıldı dedim. Kulübün CEO'su ayrılmış. Ne zaman ayrıldın? 2 gün önce. Bizi neden beklemedin? Kapıdan içeri giriyorum elektrikler yanmıyor. 3 tane sekreter kapıda, 2'si gitmek istiyoruz diyorlar. Gidin diyorum, tazminatımızı verin diyorlar. Garibanların tazminatını vermemişler, kalantorların 500 bin lira hesaplarına para yatırıp gitmişler. İşte bu sebeple şikayetçiyim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal