Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Kötü Haber!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de istediği, Bayern Münih ile anlaştığı söylenen Charles Aranguiz, Leverkusen ile sezon bitiminde sona erecek kontratını 2023 senesine kadar uzatarak iddiaları sonlandırdı.

01.05.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-17:56) Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Kötü Haber!

Bayer Leverkusen, sezon bitiminde kontratı sona erecek olan Şilili futbolcusu Charles Aranguiz ile 2023 senesine kadar devam edecek yeni bir sözleşmeye imza atarak önemli bir sorunu ortadan kaldırdı.

Süper Lig'in büyükleri Galatasaray ve Fenerbahçe de ilk aşamada kontratı sezon bitiminde sona erecek futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçmişlerdi. Ancak futbolcunun çoğalan talipleri transferi zor bir duruma sokmuştu.

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını öncesi futbolcunun menajeri ile kontrat uzatma toplantıları yürüten Leverkusen, liglerin durdurulmasıyla görüşmeleri de sonlandırmıştı. Alman kulübü, futbolcunun çoğalan taliplerinden ötürü tekrardan devreye girerek bir an önce yeni anlaşma imzalanmasını sağladı.

31 yaşındaki deneyimli sporcunun, Bayern Münih ile sezon bitimi için anlaştığı duyurulmuş ve Inter, Atletico Madrid, Internacional, Boca Juniors gibi devlerin de adı transferde yer almıştı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal