Galatasaray Mohamed Elneny İle Büyük Ölçüde Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Ocak ayı için çok konuşacak bir transfer hamlesine hazırlanıyor. Eski Beşiktaşlı yıldız ile görüşmeler başladı.

15.10.2021-10:48 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-11:27)

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte başlayan transfer döneminde iki ezeli rakibi karşı karşıya getiren Mısırlı yıldız Mohamed Elneny'nin transferinde Beşiktaş ve Galatasaray transferde mutlu sona ulaşan taraf olmamıştı. 

SÜPER LİG'DE BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMİŞTİ

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'a transfer olan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny, siyah beyazlı formayla 36 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik bir katkı ile sahada olmuştu.

SERGEN YALÇIN ELNENY'İ KADRODA TUTMAK İSTEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın geçtiğimiz sezondan itibaren kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Mohamed Elneny için bir türlü anlaşma şartları sağlanamamış ve Mısırlı yıldız Beşiktaş'a gelememişti.

FATİH TERİM ELNENY'İ TRANSFER ETMEK İSTEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de sezon öncesi transfer döneminde kadrosunda görmeyi çok istediği isimlerden biri olan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny için sarı kırmzılı yönetim Arsenal ile yaptığı görüşmelerden bir türlü sonuç alamamıştı.

ARSENAL İLE SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK

İngiliz ekibi Arsenal'de bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Mohamed Elneny takımdan ayrılmak isterken sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde takımdan ayrılmak istiyor. 

MOSTAFA MOHAMED'İ KULLANMAK İSTİYOR

Galatasaray yönetiminin Mohamed Elneny'nin menajeri ile görüşmelerine tekrardan başladığı öğrenilirken yakın arkadaşı olan Mostafa Mohamed'i de takımda tutacak olmaları nedeniyle oyuncuyu ikna etme konusunda bu durumu bir avantaj olarak kullanmak istiyor. 

OCAK AYINDA BONSERVİSİNİ İSTİYOR

Mohamed Elneny'nin takımdan ayrılma isteği üzerine Galatasaray yönetimi oyuncunun menajerinden Ocak ayında başlayacak olan transfer döneminde sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi öncesi bonservisini almasını talep etti.

GALATASARAY'IN ELNENY TEKLİFİ

Bu talep Mohamed Elneny'nin menajerinden olumlu bir şekilde karşılanırken Galatasaray yönetiminin ise Mohamed Elneny için senelik olarak bonuslar dahil olmadan 2 milyon euro senelik ücret önerisinde bulunduğu öğrenildi.

CİMBOM ELNENY'İ OCAK AYINDA BİTİRECEK

Mohamed Elneny ile yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken Ocak ayı öncesinde Mısırlı oyuncunun menajerinin Arsenal ile sözleşme problemini çözmesi beklenirken tarafların Ocak ayında anlaşmayı tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal