Galatasaray, Mert Çetin'e Teklifini Yaptı!

Galatasaray, 23 yaşındaki milli oyuncu Mert Çetin için İtalyan takımına tekrardan teklifte bulundu. Futbolcu için 2.5 milyon euro ücretle 1.5 yıllık kiralama teklifi gerçekleşti.

06.01.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-12:16) Galatasaray, Mert Çetin'e Teklifini Yaptı!

Galatasaray'da ikinci devre antrenmanlarına start verilirken, Galatasaray'da transfer gelişmeleri gerçekleşiyor.

Henry Onyekuru ve Marcelo Saracchi'yi KAP'a bildiren sarı kırmızılılar'da stoper için de Mert Çetin transferi iddia edilmişti. Roma'da top koşturan milli oyuncuyla alakalı İtalyan takımı tavrını belli etmişti.

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın sakatlık geçirmesi sonrasında stoper için transfer çalışmaları başlamıştı. Luyindama, sezonu erken bitirmişti. Yeri mecburiyetten doldurulacak.

Galatasaray'ın bu yönde Roma'da fazla oynama fırsatı bulamayan Mert Çetin'i transfer gündemine aldığı söylenmişti. İtalya'daki yayımlanan haberlere göre ise Roma, Juan Jesus'un gitmesi ihtimaline karşı Mert Çetin'i kadrodan göndermeyi planladmadığı belirtti. Fakat bu olumsuz cevaba karşın Galatasaray geri vites yapmadı. Galatasaray, 2.5 milyon euro ücretle futbolcu için 1.5 senelik kiralama teklifini hatırlattı. Şimdi verilecek cevap bekleniyor. İki taraf tekrardan görüşecek. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal