Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç: Sivasspor'da Kalacağız

Demir Grup Sivasspor'un iki yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transfer iddiaları hakkında bir kez daha konuştu.

06.01.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-09:56) Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç: Sivasspor'da Kalacağız

Demir Grup Sivasspor'un iki yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transfer iddiaları hakkında bir kez daha konuştu.

Süper Lig'in ilk devresini zirvede bitiren Demir Grup Sivasspor'un yıldız futbolcuları Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç transfer olmaları hakkındaki dedikodulara cevap verdi.

Devre arasında isimleri sürekli büyük takımlara transfer haberler çıkan yıldız futbolcular Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, Sivasspor'dan ayrılmayı istemediklerini bir kez daha açıkladılar.

Yıldız oyuncu Mert Hakan Yandaş, Antalya hazırlık kampında beİN Sports'a yaptığı açıklamada "Sürekli transfer soruluyor, bu durum bizi antipatik hale getirebilir. Ayrılmak gibi düşüncemiz yok. Ayrıca takıma da haksızlık oluyor. Sivasspor'un başarısı sadece bize ait değil, tüm takım, tüm teknik heyet gecesi gündüzü başarı için çalışıyor." İfadelerinde bulundu.

Genç futbolcu Emre Kılınç ise "Çok fazla konuşuldu ama biz gitmiyoruz. Ayrıca Sivasspor'un başarısı da ikimize ait değil. Yönetim satmak isterse transfer konuşulur, bizim kafamızda bırakıp gitmek yok" açıklamalarında bulundu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal