Galatasaray Ekibi Antalya'da!

Galatasaray devre arası kampı için Antalya'ya geldi. Cimbom Antalya Havalimanı'nda taraftarlar tarafından sevinçle karşılandı.

10.01.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-12:50) Galatasaray Ekibi Antalya'da!

Antalya Havalimanı'nda Galatasaray takımı bir grup taraftar ile karşılandı. Taraftar, oyuncular ve teknik direktör Fatih Terim'e sevgi gösterisi yaptı.

Oyuncular ve teknik adam Terim, taraftarların ilgi ve alakası sebebiyle takım otobüsüne zor bindi. Bu esnada yasak olmasına karşın meşale yaktığı söylenen bir taraftar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Galatasaray ekibi daha sonra, Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde kampı gerçekleştirecekleri otele doğru yola koyuldu.

Hazırlık çalışmalarını 14 Ocak'a kadar Antalya'da devam edecek Galatasaray, buradaki ilk hazırlık karşılaşmasını bugün Altay ile gerçekleştirecek. Galatasaray, kamptaki 2. hazırlık karşılaşmasında ise yarın Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Emin Bayram, Marcos Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Emre Mor, Mario Lemina.

Ağır enfeksiyon kaptığı aktarılan Henry Onyekuru ise kamp kadrosunda yer almadı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal