Galatasaray Aleix Garcia’yı İstiyor!

Galatasaray yönetimi transferde rotayı bu defa bonservisi elinde olan Aleix Garcia'ya döndürdü. Genç orta saha için yöneticiler ilk adımı attı.

03.09.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-10:46) Galatasaray Aleix Garcia’yı İstiyor!

Gelecek sezonda alternatifi geniş bir takım kurmayı planlayan Galatasaray yönetimi rotayı bu defa herhangi bir takımda bonservisi olmayan Aleix Garcia'ya döndürdü. En son Manchester City ve kiralık olarak Mouscron’da oynayan İspanyol orta saha için çalışmaları başlattı. Bu futbolcuyu fırsat transferi olarak düşünen Galatasaraylı idareciler futbolcunun menajerine ilk teklifi sundu.

FATİH TERİM ÖZELLİKLE ONUN ALINMASINI İSTİYOR

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in de gelecek sezonda takımda görmek istediği 23 yaşındaki genç futbolcu hem orta sahanın merkezinde hem ön liberoda hem de 10 numara pozisyonunda forma giyebiliyor. Geleceği parlak futbolcular içerisinde gösterilen Garcia için şartların zorlanması planlanıyor.

TEKRARDAN BİR ARAYA GELECEKLER

Garcia'ya Galatasaray'ın haricinde birkaç takımın daha istediği ortaya çıktı. Bu sebeple bu futbolcuyu rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı- kırmızılı idarecilerin elini çabuk tutarak Garcia ve menajeriyle birkaç gün içinde bir araya geleceği gelen iddialar arasında. Geçen sezon Mouscron'da kiralık olarak top koşturan Aleix Garcia 25 resmi maçta oynarken 5 gol 3 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal