Emre Belözoğlu: 'Gece Gündüz Çalışıyoruz'

Fenerbahçe’de gerçekleştirdiği transferlerle sezona damga vuran Emre Belözoğlu özel açıklamalarda bulundu.

03.09.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-10:05) Emre Belözoğlu: 'Gece Gündüz Çalışıyoruz'

Futbolculuktan emekli olup sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, transfer sezonuna damga vurdu. Mert Hakan, Sosa, Caner, Gökhan, Novak, Valencia, Lemos gibi futbolcuları kısa zaman içerisinde Fenerbahçe’ye transfer eden genç sportif direktör, çok özel açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, “Başkanımız Ali Koç önderliğinde, yöneticilerimizle birlikte Fenerbahçe’nin menfaatleri için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

'ÇALIŞMAYANA FORMA YOK'

Belözoğlu, geçmiş zamanda transferde gerçekleşen hataları tekrarlamamak için titiz davrandıklarının altını çizerek, “Bunun yansımalarını kamp döneminde ve oynadığımız 4 hazırlık maçında gördük. Erol Bulut hocamız ile iyi bir diyalog kurduk. Transferde beklentilerini çok açık bir şekilde bize anlattı. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız, eski futbolcuların enerjilerini de artırdı” diye konuştu. Emre Belözoğlu, Erol hocanın adeta bir forma savaşı başlattığını söyleyerek, “Herkes biliyor ki çalışmayana forma yok” ifadelerini kullandı.

'TRANSFERLER SÜRECEK'

Volkan Demirel için ayrı bir değerlendirmede bulunan Emre, “Pro lisans kursu sonrası daha aktif bir şekilde mesai harcıyor” dedi. Son olarak transfer mesaisinin sürdüğünü aktaran Emre Belözoğlu konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Aramıza yeni arkadaşlar katılabilir. Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz bize her türlü desteği sağlıyor. Yönetim, teknik heyet ve futbol olarak el ele vererek, taraftarımızın bizlerden beklediği başarıyı bu sezon mutlaka yakalayacağız.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal