Futbolcuya Tekme Atan Hakem Yılın Hakemi Seçildi

Fransa Ligi'nde kendisine çarpan oyuncuya tekme atan hakem Tony Chapron, meslektaşları tarafından Fransa'da yılın hakemi seçildi. Chapron, 6 ay futboldan men cezası almıştı.

04.05.2018-21:18 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-21:14) Futbolcuya Tekme Atan Hakem Yılın Hakemi Seçildi

Fransa Ligue 1'in 20. haftasında Paris Saint-Germain'in deplasmanda Nantes'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın 90. dakikasında kendisine çarpan Nantes futbolcusu Diego Carlos'a düşerken tekme atan, sonrasında oyuncuya ikinci sarı kartını göstererek oyundan atan hakem Tony Chapron tekrar gündemde.

6 AY CEZA ALMIŞTI

Fransa Futbol Federasyonu tarafından 6 ay men cezası alan hakem Chapron, ESPN'de yer alan habere göre Fransa Ligue 1'de yılın hakemi ödülünü kazandı. Haberde Fransız hakemlerin 6 aylık ceza kararını protesto etmek amaçlı böyle bir tercih yaptıkları öne sürüldü.

"YAPMAMAM GEREKEN BİR ŞEYDİ"

Chapron şaşırtan olayın ardından, "Yaptığım çok kötü bir hamleydi. Carlos bana çarptığında daha önce sakatlandığım yerde kötü bir ağrı hissettim. Onun refleksi olarak böyle bir şey yaptım. Bu yaptığım çok kötü bir hareket, bunu kabul ediyorum. Yapmamam gereken bir şeydi" demişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal