Frank Boya'dan Trabzonspor'a Olumlu Yanıt!

Hüseyin Çimşir’in bulduğu Frank Boya için yönetim ilk iletişime geçildi, futbolcu tarafından da olumlu cevap geldi.

02.04.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-12:08) Frank Boya'dan Trabzonspor'a Olumlu Yanıt!

Yeni sezonun transfer harekatlarına erkenden başlayan Trabzonspor Yönetimi, özellikle sözleşmesi sona erecek futbolcular hakkında erken hareket ediyor. Bonservis ücreti olmayan, geleceği parlak oyuncuları kaçırmak istemeyen Bordo-mavililerin takibindeki futbolculardan biri de Frank Boya. Teknik patron Hüseyin Çimşir’in bizzat bulduğu 23 yaşındaki ön libero, Obi Mikel’in boşluğunu doldurması planlanıyor. Futbolcunun defansif yönde çok etkili olan Boya, 1.90’lık boyu ve sağlam fiziği ile dikkat çekiyor.

GÜÇLÜ VE İSTİKRARLI

Belçika’nın Mouscron takımında top koşturan Boya, bu sezon 28 lig karşılaşmasına çıktı. 2 gol, 1 asistlik de katkı sağladı. Ligin askıya alınmasıyla çalışmalara başlayan yönetim, futbolcu tarafıyla ilk görüşmelere başladı. Boya’nın Trabzonspor’un isteğine yeşil ışık yaktığı belirtildi.

TARAFTARLAR DEVREDE

Trabzonsporlu taraftarlar ise transfer harekatına şimdiden başladı! Frank Boya’nın sosyal medya hesaplarına “Come to Trabzonspor” mesajları gönderen bordo-mavililer, genç futbolcuya “Trabzon’a gelecek misin” sorusunu da yolladı. Boya ise, “Şimdilik bir şey söyleyemem. Göreceğiz. Ne olacağını Tanrı biliyor” ifadesiyle bir açıdan Trabzonspor ile olan transfer sürecini doğruladı.

SONG KEFİL OLDU

Frank Boya hakkında uzun zamandır çalışmalarına devam eden Trabzonspor Kulübü, eski bir futbolcudan da bilgi edindi. Rigobert Song. 2008-2010 seneleri sırasında bordo-mavili formayı terleten Song’dan, vatandaşı Boya hakkında bilgi alındı. Kamerun Milli Takımı’nın efsane futbolcularından olan Song’un Frank Boya için pozitif referans verdi. Milli takıma da alınan Boya’nın geleceğinin çok parlak olduğunu dile getiren Song, bir açıdan genç futbolcuya kefil oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal