Fox TV 6-7 Ekim Olaylarının Yıl Dönümünde Başak Demirtaş’ı Konuk Etti

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya haber programında 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde bir mesaj verir gibi Başak Demirtaş’ı konuk etti.

06.10.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-15:54) Fox TV 6-7 Ekim Olaylarının Yıl Dönümünde Başak Demirtaş’ı Konuk Etti

Fox TV’nin sunucusu İsmail Küçükkaya 6-7 ekim olaylarının yıl dönümünde olayların başlamasının en büyük sorumlularından Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ı konuk etti.

6-7 EKİM’DE NE OLMUŞTU?

HDP’nin yani Selahattin Demirtaş ve arkadaşlarının çağrısıyla terör örgütü üyeleri ve yandaşları 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği eylemde 37 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırılarda onlarca masum insanın hayatını kaybetmesinin yanında bir de 16 yaşındaki Yasin Börü de hayatını kaybetmişti. 761 masum insanın da yaralandığı saldırılar güvenlik güçlerinin yoğun çabaları sonucunda bastırılmıştı.

KATİLLERİN DESTEKÇİSİ OLAYLARIN YIL DÖNÜMÜNDE FOX TV’DE

Kanlı saldırının acısı henüz tazeliğini korurken ve tüm Türkiye 6-7 ekim olaylarının acısını hatırlayarak yasını tutarken Fox TV ana haber bülteninde mesaj verir nitelikte bir konuk ağırladı. İsmail Küçükkaya’nın bu sabahki konuğu 6-7 ekim olayların azmettiricisi Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’tı. Adeta subniminal mesaj verir nitelikteki bu konuk sosyal medyada tepkilere sebep oldu. Onlarca insanın katledilmesinin azmettiren bir adamın eşini böyle bir günde konuk olarak alması farklı yorumlara sebep oldu. İsmail Küçükkaya, Başak Demirtaş’la yaptığı yayında Selahattin Demirtaş güzellemeleri yapıp sık sık hükümeti eleştirdi

6-7 EKİM’DE SELAHATTİN DEMİRTAŞ REKLAMI

Yapılan yayın adeta Selahattin Demirtaş’ın övme ve reklamını yapma programına döndü. Tutukluluk halini acite edip, sanki suçsuz yere yargılandığı yönünde algı oluşturmaya çalışan İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş’ın bu beyhude çabaları sosyal medyadaki tepkilere bakılırsa boşa çıkmış durumda. Yapılan yayına tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “Bu milletin evlatlarının şehit edildiği 6-8 Ekim olaylarının yıl dönümünde, cinayetlerin azmettiricisinin eşini canlı yayına çıkarıp. “O hiç pişman olmadı" dedirtmek... Bu tesadüf değil. Kasten ve bilerek yapılan bir yayın. Kimin yanındasın FOX TV? Terörün mü, Türkiye'nin mi?” şeklinde sosyal medyadan paylaşım yaptı.

YASİN BÖRÜ VE HAYATINI KAYBEDEN ARKADAŞLARI UNUTULMADI

Öte yandan ise birçok kişi ve kurum 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde bu olayları unutmadığını dile getirerek paylaşım yaptı. Birçok kanal ve internet haber sitesi konuyla ilgili özel içerikler oluştururken birçok siyasi bugüne özel duygu ve düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal