Finansbank Kredi Kartı Başvurusu

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Finans Bankası’dan kredi kartı çıkarmak için bankanın internet sitesi üzerinden Finansbank kredi kartı başvuru formunun doldurulması ya da çağrı merkezi numarası üzerinden müşteri temsilcileriyle görüşme.

30.04.2018-17:59 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-17:55) Finansbank Kredi Kartı Başvurusu

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Şifre Alma

Başvuru yöntemlerinden birinin tercih edilmesiyle yapılan başvurular, en kısa süre içinde değerlendirilmekte ve müşterilere bildirilmektedir. Sonucun olumlu olması dahilinde, müşterinin vermiş olduğu adrese kredi kartı teslim edilmekte; zarfın içinde kredi kartı ve geçici şifre olmaktadır. Bu bakımdan Cardfinans kredi kartı şifresi alma işlemine gerek kalmaz. Ancak müşteriler, geçici şifrelerini değiştirmek ya da şifre güncellemesi yapmak için internet bankacılığında Cardfinans  kredi kartı şifresi değiştirme sekmesinden ya da  müşteri hizmetlerini arayarak işlemlerini yapabilirler.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Limit Arttırma

Önceliği müşteri memnuniyeti olan QNB Finans Bankası, ek kart ya da limit arttırmı taleplerini de en hızlı gerçekleştiren bakalardandır. İnternet banakcılığının kullanılması ya da çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcileriyle görüşülmesi sonucu Cardfinans kredi kartı limitini arttırmak oldukça hızlı ve kolay olmaktadır. Bunun için kullanılan kartın ödemeleri, en az asgari ödeme ücreti olacak şekilde, düzenli yapılması yeterlidir.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Borç Sorgulama

QNB Finans Bankası’nın sunduğu kredi kartlarından birine sahip olan kişi, istediği her an borcunu sorgulatıp, öğrenebilmektedir. Cardfinans kredi kartı borcunu öğrenmek için internet bankacılığından kişisel hesaplar aracılığıyla, ATM üzerinden ya da müşteri temsilcileriyle görüşme yöntemleri kullanılabilir.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Borç Taksitlendirme

Birikmiş kredi kartı borçlarının kişinin ekonomisine göre ödenmeye uygun hale getirilmesi, yani yeniden taksitlendirme işlemleri için QNB Finans Bankası, müşterilerine özel ödeme planları sunmaktadır. Cardfinans kredi kartı borcunu taksitlendirmek isteyen kullanıcılar, çağrı merkezi ya da banka şubeleri aracılığıyla müşteri temsilcileriyle görüşmeli ve de en uygun ödeme planını seçmelidir.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Nakit Para Çekimi

QNB Finans Bank çok uygun faiz oranlarıyla Cardfinans kredi kartı nakit çekimi fırsatını sunmaktadır. İstenilen her an, nakite ihtiyaç duyan kullanıcılarının internet bankacılığını kullanarak vadesiz TL hesaplarına para aktarılmasını ya da ATM’lerden günlük limit dahilinde istenilen miktar kadar nakit çekilebilmesini sağlamaktadır.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Aidatı

Yıllık kart masrafı almayan bankalardan biri de QNB Finans Bank’tır. Bu bakımdan Cardfinans kredi kartı aidatı da kredi kartı kullanıcılarından alınmaz. Bu özellik sayesinde Cardfinans kredi kartı aidatını geri almak adına herhangi bir işlem ya da başvuru yapılmasına gerek yoktur.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı İnternet Alışverişine Açma

QNB Finans Bank kredi kartı kullacıları Cardfinans kredi kartını internet alışverişi için açtırmak istediklerinde, internet bankacılığını kullanmalı ya da müşteri temsilcileriyle çağrı merkezileri aracılığıyla görüşmelilerdir. İnternet alışverişinde, son yasal düzenlemeyle müşteri onayı gerekmektedir. Belirtilen yöntemler kullanıldıktan sonra, yapılan başvuru sonucunda mümkün olan en kısa süre içinde kart, kullanıma açılacaktır.

QNB Finansbank Kredi Kartı Kapatma

Kayıp ya da çalıntı durumlarında ya da kart kullanıcısının tamemen kart kullanımını iptal etmek istemesinde Cardfinans kredi kartını kapatmak gerekmektedir. Bunun için banka şubelerine gidilerek ya da çağrı merkezi üzerinden müşteri temsilcilerine ulaşarak kart kapatma başvurusu yapılmalıdır.

QNB Finansbank Cardfinans Kredi Kartı Avantajları

Cardfinans kredi kartı kampanyaları; yapılan her alışverişte bonus kazanma ve bonusların tüm alışverişlerde kullanılabilesi, market veya bezin harcamalarında 600 TL’ye varan kazançlar ve peşin alınan ürünlerin sonradan taksitlendirilebilmesi, şeklindedir.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal