Feyenoord ile Oğuzhan Özyakup Arasında Maaş Krizi!

Feyenoord'da kiralık top koşturan Oğuzhan Özyakup'un maaşı problem oldu. Milli oyuncu, Hollanda temsilcisinde devam etmek için maaş kesintisine yapmak zorunda olduğu belirtildi.

17.04.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-10:12) Feyenoord ile Oğuzhan Özyakup Arasında Maaş Krizi!

Beşiktaş'ın Feyenoord'a devre ortasında geçici transferi yapılan Oğuzhan Özyakup'un geleceği ücret kesintisine bağlı. Sezon bitiminde kiralık kontratı sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'un Feyenoord'da mutlu olduğu ancak ücretinin problem olduğu ifade edildi.

Hollanda medyasından De Telegraaf'ın yaptığı habere göre, Oğuzhan ile Feyenoord henüz maaş kesintisi hakkında net bir toplantı gerçekleşmedi. Fakat Oğuzhan'ın ücretinde kesinti yapmadığı sürece gelecek sezonda Feyenoord'da oynama olasılığının çok zor olduğu vurgulandı.

Feyenoord tarafına göre ise, "Transfer ücreti henüz konuşulmadı. Oğuzhan burada mutlu ve kalmak istiyor. Yeni bir kiralama seçeneği ise henüz belirsiz. Eğer yeniden kiralarsak oyuncu maaşında indirim yapmak zorunda." şeklinde konuşuldu.

Oğuzhan Özyakup bu dönem Feyenoord kulübüyle ligde yaptığı 2 karşılaşmada 1 gol bulurken, Hollanda Kupası'nda ise yine 2 maçta sahada yer aldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal