'Fenerbahçe'nin Üstünlüğü Son Bulabilir'

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

19.02.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-09:51) 'Fenerbahçe'nin Üstünlüğü Son Bulabilir'

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray yükselen performansını, kupadan elenmiş olmasına rağmen ligde yakaladığı fikstür avantajını da değerlendirerek, tekrar şampiyonluğun güçlü adaylarından biri haline gelerek taçlandırdı. Şimdi ise konumu ne olursa olsun daha lig başlamadan en zor deplasmanı olduğu bilinen Fenerbahçe’ye giderek zorlu fikstüre geçiyor. Fenerbahçe’nin Gustavo kaybını avantaja çevirecekken, Lemina’yı kaybetmesiyle de dezavantajlı duruma geçti.

Takım içerisinde ne kadar iyi oyuncu olursa olsun Lemina profilinde bir oyuncu bulunmuyor. Fatih Terim’in elinde 1 belki 2 opsiyon var. Ya Seri’nin iki yanına Belhanda ve Emre Akbaba’yı koyup iki 8 numara ile oynayacak ya da işler savunma anlamında düzelmişken savunma göbeğinden Donk’u ortaya çekip Ahmet Çalık’ı oynatacak. Bana göre mantıklısı birinci seçenek.

Çünkü Kadıköy çok öyle savunmacı oyuncular üzerinden çıkabileceğiniz bir deplasman değil. O yüzden 3’lü savunma konusunun da Fatih Terim’in kafasına yattığını sanmıyorum. Falcao’nun dönüşü ve Adem Büyük’ün yükselişi ile hangisi oynarsa oynasın her maç gol vaat eden forvet hattı ise Galatasaray’ın avantajı. Alınacak 1 puan Galatasaray’a yarar mı? Evet. Yani risk alması gereken taraf Galatasaray değil. Eğer maça iyi bir başlangıç yapmayı başarırsa Rodrigues ve Gustavo’nun yokluğundan faydalanıp zaten tedirgin olan Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki üstünlüğünü bitirebilecek skoru da almayı başarabilir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal