Fenerbahçe'nin kasasını Szymanski dolduracak: Premier Lig devleri devreye girdi

Fenerbahçe'nin Polonyalı skoreri Sebastian Szymanski, Premier Lig devlerini peşine taktı. Gösterdiği performansla Sarı Lacivertli taraftarın sevgilisi haline gelen Szymanski'nin bonservis ücreti de belli oldu. İşte detaylar...

23.02.2024-21:58 - (Son Güncelleme: 23.02.2024-21:58)

Fenerbahçe’nin sezon başında Dinamo Moskova’dan 9 milyon 750 bin euroya transfer ettiği Sebastian Szymanski, Sarı Lacivertliler’de adeta bir elmas gibi parladı. Gösterdiği performans ile Tadic ve Dzeko ile takımın gol yükünü çeken Polonyalı futbolcu devleri peşine taktı.

Devler peşinde

İngiliz spor sitesi Team Talk'un haberine göre; Premier Lig'in üç devi Manchester United, Arsenal ve Tottenham’ın sakin bir devre arası transfer dönemi geçirmelerinin ardından yönelecekleri ilk isim olan Szymanski olduğu öne sürüldü. Haberde Manchester United, Arsenal ve Tottenham'ın gözlemcilerinin 24 yaşındaki oyuncuyu takip etmek için temsilcilerinin Türkiye'de olduğu ifade edildi.

26 gole etki etti

Fenerbahçe'nin kendisi için yalnızca 30 milyon sterlin civarındaki teklifleri değerlendireceği belirtildi. Bu sezon Sarı Lacivertli formayla 39 maça çıkan Szymanski, 12 gol ve 14 asist üretti. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal