Fenerbahçe'nin Genç Kaleci Berke Özer Galatasaray Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Berke Özer, Galatasaray deplasmanında almış oldukları 2-1'lik galibiyetin ardından duygusal açıklamalarda bulundu.

21.11.2021-22:04 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-22:04) Fenerbahçe'nin Genç Kaleci Berke Özer Galatasaray Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'a konuk olduğu karşılaşmada Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 geriye düşerken Mesut Özil'in golüyle ilk yarının son anlarına doğru beraberliği yakaladı. Galatasaray derbisine ikinci yarı daha diri bir oyunla çıkan Fenerbahçe, karşılaşmanın son anlarına doğru Miguel Crespo'nun golüyle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

BERKE ÖZER MAÇIN ARDINDAN DUYGUSAL AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki genç file bekçisi Berke Özer, 2-1 galip geldikleri Galatasaray deplasmanının ardından gözyaşlarına hakim olamadı ve çok duygusal açıklamalarda bulundu.

Berke Özer, karşılaşmanın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok mutluyuz hepimiz. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Günde 2 serum oldum. 24 saatin 18-19 saati uykuyla geçti. Her şartta olsaydı çıkardım. 21 senedir her Fenerbahçe maçını izlerken ben de kalede oluyordum aslında. Takım arkadaşlarıma, hocamıza, başkanımıza teşekkür ediyorum. Eğer bir maçta Fenerbahçe kalecisiyseniz bekleyeceğiniz tek şey galibiyet. Aklımda galibiyetten başka bir şey yoktu. Rüyada gibiyim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal