Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Kuyt Kulüp Sahibi Olacak!

Fenerbahçe'nin kazandığı son şampiyonluk kupasının baş aktörlerinden Hollandalı eski futbolcu Dirk Kuyt, yakın arkadaşı Rob Jansen ile birlikte İngiltere League One ekiplerinden Bolton Wanderers'ın hissedarı olacak

21.06.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-17:07)

Fenerbahçe'nin elde ettiği son şampiyonlukta takımına büyük katkılar sağlayan Hollandalı eski futbolcu Dirk Kuyt'ın yakın arkadaşı Rob Jansen ile birlikte kulüp satın alacağı öğrenildi.

Konuya ilişkin Hollanda'da yayın yapan NPO1 adlı televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Jansen, "Bugüne dek birlikte iş yaptığım futbolcularla birlikte kulüp satın almayı uzun süreden beri arzuluyorduk." diye konuştu.

Satın alacakları kulübün ismini henüz veremeyeceğini anlatan Jansen, "Kulübün nasıl yönetilmesi gerektiği ve en iyi yerlere gelebilmesinin nelere bağlı olduğuna dair ütopik fikirlerimiz var. Bu macerayı dört gözle bekliyorum. Başarılı olabilmek için ciddi bir şansımızın olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İkilinin hissedarı olacağı kulübün bir süredir yeni sahibini arayan İngiltere League One ekiplerinden Bolton Wanderers olabileceği iddia edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal