Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Christoph Daum'dan, Stefan Kuntz Hakkında Dikkat Çeken Açıklama!

Kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'da teknik adamlık görevinde bulunan Alman teknik adam Christoph Daum, vatandaşı Stefan Kuntz hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10.10.2021-15:55 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-16:06) Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Christoph Daum'dan, Stefan Kuntz Hakkında Dikkat Çeken Açıklama!

Ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'da teknik adamlık görevi yapan ve artık bizden birisi haline gelen Christoph Daum takımın başına yeni gelen Stefan Kuntz hakkında çok dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkemizde pek çok başarıya imza atmış başarılı teknik adam Christoph Daum, vatandaşı ve meslektaşı Stefan Kuntz hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar ülkemizde teknik adamlık görevinde bulunan Christph Daum yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Futbol adamının vatandaşı Stefan Kuntz hakkında yaptığı yorumlar kısa süre içerisinde gündem haline geldi.

CHRİSTOPH DAUM'UN SES GETİREN STEFAN KUNTZ SÖZLERİ

Bild'e açıklama yapan Christoph Daum, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Christoph Daum, Stefan Kuntz'un milli takıma gelmeden önce vatandaşı Stefan Kuntz ile konuştuğunu açıkladı.

Chrishtoph Daum yaptığı açıklamada, Stefan Kuntz'a, “Bunun tam bir ‘intihar’ görevi olduğunu söyledim” ifadesine yer verdi.

Alman futbol adamı devam eden açıklamalarında, 2022 Dünya Kupası’na gitme şansı azalan ve rakiplerinin sonuçlara bağlı kalan A Milli Takımı'nında ‘devrim yapmayı’ hedefleyen Kuntz’a, “Bir tavsiye verecek olsam; ona milli takımı değil, Süper Lig’den bir takımın başına geçmesini önerirdim” ifadelerine yer verdi.

CHRİSTOPH DAUM ÜLKEMİZDE SES GETİRDİ

Alman teknik adam Christoph Daum, ülkemizde sergilediği başarılı teknik adamlık kariyeri ile büyük yankı uyandırmıştı. Alman teknik adam ülkemizde önemli başarılara imza atmıştı. Başarılı futbol adamı Fenerbahçe'ye ve Beşiktaş'a pek çok kupa kazandırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal