Beşiktaş Cephesinden, Kaan Ayhan Transferinde Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Ara dönem transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi transferde bombayı patlatmak istiyor. Siyah beyazlıların ara dönemde yeniden Kaan Ayhan için harekete geçtiği öğrenildi.

10.10.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-13:24) Beşiktaş Cephesinden, Kaan Ayhan Transferinde Dikkat Çeken Açıklamalar Geldi!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Siyah beyazlılar devre arasında kadrodaki eksiklikleri gidererek sezonu yine şampiyon kapatmanın planlarını yapıyor. Bu anlamda Beşiktaş'ta devre arasındaki transferler için şimdiden kollar sıvandı. Beşiktaş devre arasında yaz transfer döneminde çok istediği fakat başarısız olduğu yıldız isme yeniden yöneldi. Siyah beyazlılar, milli yıldız Kaan Ayhan için yeniden kolları sıvadı. Beşiktaş futbolcuyu yaz transfer döneminde çok transfer etmek istemişti fakat futbolcunun transferinde başarısız olmuştu. Kara kartalın oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği bu anlamda da yoğun bir çaba gösterdiği öğrenildi. Ayrıca futbolcu ile ilgili Beşiktaş cephesinden dikkat çeken açıklamalar geldi.

BEŞİKTAŞ'TA EMRE KOCADAĞ'DAN KAAN AYHAN KONUSUNDA RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ'dan, Kaan Ayhan ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaların sürdüğü takımda, Emre Kocadağ yaptığı açıklamada, ''Kaan Ayhan konusunda kararlıyız. Sassuolo Kulübü ile görüşmelerimiz sürüyor. Teklifimizi sunduk. Devre arasında mutlaka bitirmeye çalışacağız" ifadeleri yer aldı.

BU SEFER KAAN AYHAN BONSERVİSİ İLE TRANSFER EDİLMEK İSTENECEK

Siyah beyazlılar, sezon başında da milli yıldız Kaan Ayhan ile ilgilenmiş fakat Sassuolo, satın alma opsiyonu ile kiralama formülünü reddetmişti. Fakat Beşiktaş'ın bu sefer milli yıldızı bonservisiyle almak istediği aktarıldı.

Kısa bir süre futbolcuyla ilgili Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada ''"Kaan Ayhan'ın kapısını çalacağız bıkmadan usanmadan. Bunu dedik diye başkaları da çalmak ister. Oyuncu istiyor, biz istiyoruz. Kumaşı iyi de bir futbolcu, inşallah olur." ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal