Trabzonsporlu Vitor Hugo, Fenerbahçe Maçıyla İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Vitor Hugo, kart cezasının bitmesinin ardından Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek. Tecrübeli futbolcu derbiden önce dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

10.10.2021-10:28 - (Son Güncelleme: 10.10.2021-10:44) Trabzonsporlu Vitor Hugo, Fenerbahçe Maçıyla İlgili Dikkat Çeken Açıklamalar Yaptı!

Trabzonspor'un deneyimli savunmacısı Vitor Hugo, kırmızı kart görmesi nedeniyle Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında forma giyememişti. Sambacı cezası sona erdikten sonra Fenerbahçe derbisinde forma şansı bulabilecek. 30 yaşındaki deneyimli stoper, zorlu maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

VİTOR HUGO'NUN DERBİ AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Karadeniz ekibinde geçen haftalarda oynanan Konyaspor mücadelesinin başlarında Brezilyalı savunma oyuncusu Vitor Hugo, kırmızı kart görmüştü. Brezilyalı futbolcu yediği kırmızı karttan sonra tepkilerin odağındaki isim olmuştu. Futbolcuya gerek Trabzonspor takımı gerek Trabzonspor tribünleri yoğun tepki göstermişti. Vitor Hugo, Süper Lig'de oynanan Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında takımını yalnız bırakmıştı. Cezası biten futbolcu Fenerbahçe maçına dönmeye hazırlanıyor.

Futbolcunun gördüğü ceza nedeniyle oldukça üzgün olduğu ve Fenerbahçe derbisine ekstra bir motivasyonla hazırlandığı aktarıldı. Vitor Hugo'nun, Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlandığı belirtiliyor. Hem dinlenen hem de ekstra antrenmanlar yapan Vitor Hugo'nun moral ve motivasyonunun çok üst seviyede olduğu belirtildi.

Bordo mavili takımın sambacısı derbi maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Vitor Hugo yaptığı açıklamada, ''Yeniden formama kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Fenerbahçe maçı zirve yolunda büyük önem taşıyor. Bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız'' ifadelerinde bulundu.

Karadeniz ekibinin stoperi Vitor Hugo heyecan ve hırsla sarı lacivertlilere karşılaşacakları maçı beklediklerini söyledi. Futbolcunun sözleri Trabzonspor camiasında büyük ses getirdi. Vitor Hugo'nun yaptığı açıklamalardan sonra Trabzonspor takımı ve taraftarları heyecanlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal