Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılacak. Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi takımın teknik sorumlusu Zeki Murat Göle'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

26.12.2021-18:37 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-18:45)

Süper Lig'de ilk yarının son karşılaşmasında Fenerbahçe kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe kritik karşılaşmadan mutlaka üç puanı almak istiyor. Sarı lacivertliler ligde son olarak 9 kişi kalan rakibi Karagümrük karşısında üç puanı almayı başaramamıştı. Ayrıca kanaryanın ligde uzun süredir galibiyete aç olması büyük tepki topladı. Bu nedenle takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile de yollar ayrılırken, Fenerbahçe'de yeni teknik adamın kim olacağı büyük merak konusu oldu. Fenerbahçe'de yeni teknik adamın kim olacağı belirsizliğini korurken kanaryada takımın başına geçici olarak teknik sorumlu Zeki Murat Göle getirildi. Zeki Murat Göle, takımı Fenerbahçe ile geçen hafta olaylı Karagümrük maçında rakip takımın 9 kişi kalmasına rağmen yenememeleri nedeniyle yoğun eleştiriler almıştı. Futbol adamına yoğun tepkiler gelirken, Zeki Murat Göle'den Süper Lig'in ilk devresinin son maçında Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maç öncesi dikkat çeken açıklamalar geldi.


MAÇTAN ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMALAR ÇOK KONUŞULUYOR

Fenerbahçe teknik sorumlusu Zeki Murat Göle, Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Kötü gidişata son vermek istiyoruz. Oyuncularımız bunu değiştirecek karakterde ve kalitede. Futbol gerektirdiklerini sahaya yansıtabilirsek, 3 puanı alıp ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz. 5 eksiğimiz var. Onların dönmesiyle çok daha güçlü olacağız.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Zeki Murat Göle'nin yaptığı açıklamalar gerek Fenerbahçeli taraftarlar gerek diğer taraftarlar tarafından dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal