Trabzonspor Süper Lig'de Rekora İmza Attı!

Süper Lig'de devre arasında Başakşehir karşısında aldığı 1 puan ile giren bordo mavililer, tarihin en yüksek puan toplama rekorunu kırdı.

26.12.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-15:09)

Spor Toto Süper Lig'de devre arasında Başakşehir karşısında aldığı 1 puan ile giren Trabzonspor çok önemli bir rekora imza atmayı başardı. Fırtına ilk devrede tarihin en yüksek puan toplama rekorunun sahibi olmuş oldu.
Süper Lig devlerinden Trabzonspor bu sezon resmen fırtına gibi esti. Süper Lig'de son olarak Medipol Başakşehir ile karşılaşan takım mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu maçın ardından Trabzonspor 46, Başakşehir ise 33 puanla ilk devreyi kapattı. Trabzonspor'un maçın ardından büyük başarısı ise ortaya çıktı.


BORDO MAVİLİLER ALKIŞ ALDI

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Trabzonspor 46 puanla ilk yarılarda en çok puan toplamayı başaran takım olmuş oldu. Trabzonspor'un bu başarısı gerek Trabzonsporlu taraftarlardan gerek diğer taraftarlardan büyük alkış aldı. Bordo mavililer bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde gösterdiği performansla ligde diğer takımlarla arasına ciddi bir puan farkı koydu. Özellikle Trabzonspor'un; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı ortaya koyduğu puan farkı çok konuşuluyor.
Öte taraftan Trabzonspor 46, Başakşehir ise 33 puanla ilk yarıyı kapatmış oldu. Bordo mavililer 46 puanla, ilk yarılarda en çok puan alan takım olmayı başardı. Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor, 7 Ocak tarihinde Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak. Bordo mavililerin bu sezonki şampiyonluk maceraları büyük bir dikkatle yakından takip ediliyor. Fırtınanın bu sezonki başarısı gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük gündem haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal