Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Başakşehir Maçının Ardından Konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

25.12.2021-22:34 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-22:34)

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında lider Trabzonspor'un ligin ilk devresinin son karşılaşmasında son haftaların formda ekibi Medipol Başakşehir'i konuk ettiği müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlandı.

ABDULLAH AVCI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Medipol Başakşehir karşılaşmasında aldıkları golsüz beraberliğin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

HENÜZ KAZANMADIK

İlk yarı bitti ama lig devam edecek. Gedliğimiz günden beri 13 ayda her anlamda yukarı doğru gittik. Kırılan rekorlar, rakipler puan farkı... Bunlar önemli. 1 puan kazandık, yine bir şey kazanmadık.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Emre Belözoğlu, Başakşehir'de artık hoca olarak bulunuyor. İyi bir oyun oldu. Oyun olarak bir adım önde olduğumuzu düşünüyorum. Önemli bir takımla oynadık. Savunmamızın merkezi ilk defa oynadı, Djaniny kenar oynamak zorunda kaldı. Skor alamadık ama oyuncularımı tebrik ederim.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Transferle ilgili çalışıyoruz. En az bir tane ön kenar, bir tane bek. Stoper ihtiyacımız doğdu. Edgar Ie sezonu kapattı. Dengeli bir stoper içeri atmamız lazım. İyi bir takımız ama daha iyi oyunlar, skorlar olabilir. Daha güçlü oyunlar için oyuncu almamız lazım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal