Galatasaray'da Sacha Boey Sevinci Yaşanıyor!

Galatasaray, Sacha Boey'yin bugün yapılan antrenmanın son bölümünde kontrollü bir şekilde takımla antrenmanlara katıldığını belirtti.

26.12.2021-14:34 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-14:42)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 32 turu'nda Denizlispor ile karşılacağı maçın hazırlıkllarına bugün yaptığı idmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri sahası'ndaki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışması ile kapattı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ile antrenmana katıldılar. Daha sonra takımda pas çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenmanın son bölümünde sınırlı alanda dayanıklılığa yönelik çift kale maç yapıldı. Yapılan antrenman soğuma hareketlerinina ardından sona erdi. Antrenmanda ise Galasataray'ın genç Fransız yıldızı Sacha Boey'den gelen haber yüzleri güldürdü.

FRANSIZ FUTBOLCUDAN SARI KIRMIZILILARA MÜJDE

Galatasaray'ın genç Fransız yıldızı Sacha Boey ile ilgili yaşananlar takımda moralleri yükseltti. Ligde son olarak Antalyaspor'u 2-0 yenerek galibiyet hasretine son veren takımda Fransız futbolcu Sacha Boey'den gelen haber yüzleri güldürdü. Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı bulunan Sacha Boey, antrenmanın son bölümünde kontrollü bir şekilde takımla birlikte antrenmanlarda yer aldı. Futbolcuyla ilgili yaşanan bu gelişme takımı daha çok neşelendirdi.



FUTBOLCU SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği bek futbolcusu Sacha Boey bu sezonu sakatlıklarla geçirdi. Sarı kırmızılılara ilk transfer olduğu dönem performansıyla kendisine hayran bırakan futbolcu, sonrasında geçirdiği sakatlıklar nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı. Futbolcunun takımda kadroda yer alması Galatasaray camiasında dört gözle bekleniyor. Bu anlamda Sacha Boey ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal