Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Gaziantep Mağlubiyeti Sonrası İstifa Sözleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 3-2 mağlup ayrıldıkları Gaziantep deplasmanının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-12:06)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında lider Trabzonspor'un Antalya'da puan kaybettiği haftada fırsat niteliğinde bir karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe, bu şansı elinin tersiyle kenara iterek deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'ne 3-2 mağlup oldu.

ALINAN MAĞLUBİYET BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Fenerbahçe'nin yaptığı bireysel hatalar karşılaşmanın sonucunu büyük bir ölçüde etkilerken alınan mağlubiyet camiada büyük bir tepki çekerken istifa haberleri iyice artmaya başladı.

EROL BULUT FENERBAHÇE'YE DARBE VURDU

Gaziantep Futbol Kulübü'nü çalıştıran eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, eski takımına zirve takibi yolunda büyük bir çelme taktı.

VİTOR PEREİRA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereia, Gaziantep'te 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

OYUNCULARIMI HER ŞEYE RAĞMEN SAVUNURUM

Maça iyi başladık ve pozisyonlar ürettik ama sonuçlandıramadık. İlk bir hatamızla gol yedik. Kazanmak isteyen bir takımın yapmaması gereken 3-4 hata yaptık. Geriye düştükten sonra beraberliği yakaladık. 2. golü ararken ikinci hatadan sonra yeniden geriye düştük. Önemli pozisyonlar kaçırdık. Bir hatadan daha gol yedik. Şampiyon olmak için böyle hatalar yapmamak lazım. Oyuncularımı savunurum her şeye rağmen. Takımım koşmadı mücadele etmedi diyemem ama hatalarımızı görmemiz lazım.

YAPTIĞIMIZ BİREYSEL HATALAR YÜZÜNDEN

Yaptığımız bireysel hataların sebebini ben de anlayamıyorum. O yüzden bunun sebebini açıklayamam. Bugün fırsat yakaladık ama değerlendiremedik. ilk fırsat kaçırmamız değil. Şampiyon olacak takım bu tür fırsatları kaçırmaması gerekiyor.

İSTİFA SORULARI ÜZERİNE...

Bu, burada gazetecilerle konuşulacak konu değil.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal