Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan Rıza Çalımbay Açıklaması!

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig'in 16. haftasında aldıkları Galatasaray galibiyetinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş'a gideceği yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-10:23 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:34)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Sivasspor ligdeki iyi performansını sürdürerek arka arkaya galibiyetleri almaya devam etti.

RIZA ÇALIMBAY'IN BEŞİKTAŞ'A GİDECEĞİ KONUŞULUYOR

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile ilgili son zamanlarda ortaya atılan Beşiktaş'a gideceği yönündeki iddialar hakkında Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu.

MECNUN OTYAKMAZ'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig'de alınan Galatarasaray galibiyeti ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

YENİLMEZLİK SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Son haftalarda iyi futbol oynayarak kazanıyoruz. Bugün de iç sahada oynamanın avantajını değerlendirmek istedik. Çok şükür takımımızın vermiş olduğu mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Yine geçen seneki gibi maçların yoğunluğu ve sakatlıklardan kurtulunca takımımız kendi kimliğine bürünüyor ve sonuç almaya başlıyoruz. İnşallah geçen seneki gibi yenilmezlik serimiz devam eder.

RIZA ÇALIMBAY'IN SÖZLEŞMESİNDE BEŞİKTAŞ MADDESİ Mİ VAR ?

Hocamızın sözleşmesinde Beşiktaş'a gitmek isterse serbest kalır gibi bir madde yok ama Rıza hocanın Beşiktaş için çok özel olduğunu biliyoruz. Böyle bir fırsat gelirse ben kendisine yardım olacağımın sözünü verdim. Herhangi bir yazılı söz yok ama bizim sözümüz söz. Eğer öyle bir şey olursa kolaylık sağlar, yardımcı oluruz. Ama böyle şartlarda kendi memleketinin takımını bırakıp gideceğini sanmıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal