Fenerbahçe’de Dinamo Zagreb Mesaisi!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk karşılaşmasında, 20 Eylül Perşembe günü oynayacağı Dinamo Zagreb mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

18.09.2018-14:55 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-14:52) Fenerbahçe’de Dinamo Zagreb Mesaisi!

Sarı lacivertli ekip, 20 Eylül Perşembe günü Hırvat ekibi Dinamo Zagreb ile karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçının hazırlıklarına start verdi.

Süper Lig’in 5. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan karşılaşmanın ardından 1 gün izne ayrılan oyuncular, bugün yeniden antrenmanlara başladı.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik direktör Phillip Cocu idaresinde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncuların aktif dinlenmeye yönelik çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi.

Diğer futbolcuların ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri sonrasında pas çalışması gerçekleştirdiği ve dar alandaki maçlarla antrenmanın sona erdiği kaydedildi.

Öte yandan Fenerbahçe, Dinamo Zagreb karşılaşması için yarın Hırvatistan'a hareket edecek. Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ve bir oyuncu yarın, maçın oynanacağı Maksimir Stadı'nda gerçekleştirilecek basın toplantısına katılacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal