İbrahim Üzülmez’den Rizespor Açıklaması!

Çaykur Rizespor’un geçtiğimiz hafta yollarını ayırdığı teknik direktör İbrahim Üzülmez, Karadeniz ekibiyle yaşadığı ayrılığa ilişkin açıklamalarda bulundu.

18.09.2018-14:39 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-14:33) İbrahim Üzülmez’den Rizespor Açıklaması!

Çaykur Rizespor’un Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından görevine son verilen İbrahim Üzülmez, kontratının hala feshedilmediğini vurgularken önemli ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig’e sonuç olarak istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Üzülmez, Antalyaspor maçı sonrası görevine son verildiğini belirtirken, şunları ifade etti:

“Büyük bir özveriyle geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluk sonrası döndüğümüz Spor Toto Süper Lig’de sezona futbol olarak iyi başlasak da bunu skora yansıtamadığımız bir dönem geçirdik. En son Antalyaspor mücadelesinde aldığımız yenilgiyle başkanımız Kemal Yardımcı, yolların ayrılmasını talep etti. Ben de saygı duyarak bunu kabul ettim.

Fakat daha sonra gereken tüm fedakarlıkları göstermeme karşın 15 gündür yönetim tarafından bana gelen bir fesih olmadı. Sürecin böyle sürmesi Türk futboluna her zaman katkı sağlamak isteyen bir teknik direktör olarak kariyerim için son derece üzüntü ve sıkıntı verici. Feshin kısa süre içinde gerçekleşmemesi her iki taraf için problem yaratıyor. Bu durumun çözülmemesi durumunda sözleşmemde bulunan şartların yerine getirilmesini TFF yoluyla talep etmek zorunda kalacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal