Fenerbahçe'de Adil Rami Kararı Verildi

Fenerbahçe'nin yıldız stoperi Adil Rami'nin oynayamadığı için takım ararken ve ciddi bir şekilde takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edilmişti.

22.01.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-11:28) Fenerbahçe'de Adil Rami Kararı Verildi

Devre arası transferdeki halen belirsizliği devam eden Fenerbahçe'de Adil Rami'nin geleceği ise kesinlik kazandı. Sarı lacivertlilerden ayrılması gündemde olan Fransız futbolcu sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de kalmasına karar verildiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yıldız stoperi Adil Rami'nin oynayamadığı için takım ararken ve ciddi bir şekilde takımdan ayrılmayı düşündüğü ifade edilmişti.

Fenerbahçe tarafından menajeri İstanbul’a davet edilen Fransız oyuncunun maddi sıkıntılar da göz önüne alınarak futbolcunun ayrılmasına izin verilemeyeceği belirtildi. Adil Rami’nin sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması giyeceği ifade edildi.

Menajeri ile sürekli ayrılık konusunda transfer görüşmeleri gerçekleştiren ve transferine 0 olarak bakılan Fransız oyuncu Rami, Kayseri karşılaşmasına damga vurdu. Ersun Yanal'ın ilk 11 başlattığı Rami, mücadele boyu sergilediği performans ile sarı-lacivertli taraftarların büyük takdirini kazandı. Transfer harcama limitinin büyük etkisi ve teknik adam Yanal'ın Rami'yi ilk 11'de şans verme kararı Fransız futbolcu ile devam etme kararı alındığı öğrenildi.

Hatta Fransız yıldızın menajeri İstanbul'a gelmiş ve kulüple transfer durumu hakkında görüşmeler gerçekleştirmişlerdi. Fenerbahçe takımın transfer politikasında bir son dakika değişikliği olmaması halinde Rami, Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal