Ramil Guliyev: İki Madalya Getirmek İstiyorum

2020 Tokyo Olimpiyat oyuncuları hazırlıklarını sürdüren Milli atlet Ramil Guliyev, özel açıklamalarda bulundu.

22.01.2020-11:23 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-11:20) Ramil Guliyev: İki Madalya Getirmek İstiyorum

2020 Tokyo Olimpiyat oyuncuları hazırlıklarını sürdüren Milli atlet Ramil Guliyev, özel açıklamalarda bulundu.

İşte Milli Atletin özel açıklamaları:

Atletizm yapmadan önce farklı işlerde de çalışıyordum. Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum. Önemli şirketlerden teklifler aldım. Sporcu olmasaydım bilgisayar mühendisi olurdum. Sporda başarılı olunca atlet olmayı tercih ettim. Sirkte çalıştığım 2 yılda ciddi teklifler almıştım.

Doha'daki ilk yarışta hayatımdaki en iyi sezon başlangıcı yarışı yaptım. Bu sene de aynısını yapacağıma inanıyorum. Olimpiyatta altın madalya bekliyorum. Avrupa Şampiyonası'nda da ülkeme 2 madalya getirmek istiyorum.

Atletizm bireysel bir spor. Biz kendi kendimizle yarışıyoruz. Yarışlarda en iyi derecemi koşsam, benim için yeterli. En iyi dereceyle yarışlarda altın madalya kazanabilirsin. Kendi kendimle savaşmam, yarışmam gerekiyor. O yarışı kazanırsam yeterli olur. Sonrası diğer sporcularla karşılaştırılabilir, derecelerle karşılaştırılır. Yarışlarda önemli olan ilk olmak. Hedeflediğim dereceyi, yarışlarda en iyi formu piste yansıtırsam yeterli olur.

Çok yakın zamanda bebeği göreceğiz. Arkadaşlarım, yakınlarım farklı isim düşünüyor. Doğduktan sonra kucağımıza aldığımızda belirleyeceğiz. Yüzde 99 Aylite olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal