Fenerbahçe Sol Kanadı İngilizlere Emanet! Harekete Geçildi

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir taraftan da transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı lacivertliler sol kanat transferleri için 2 İngiliz oyuncuyu gözüne kestirdi.

02.05.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-09:20) Fenerbahçe Sol Kanadı İngilizlere Emanet! Harekete Geçildi

Sarı lacivertli yönetim gelecek sezonun transfer çalışmalarına start verirken, hedefte Manchester United’da menajer Mourinho’nun gözünden düşen Ashley Young ve Luke Shaw yer alıyor. Fenerbahçe yönetiminin 2 yıldızın menajeriyle de temasa geçtiği öğrenildi.

Sarı lacivertli ekibin gelecek sezon transferdeki önceliği sol kanat olacak. Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki iddiasını koruyan Fenerbehçe’de, yönetim sol kanat sorununu çözmek adına şimdiden harekete geçti. Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sarı lacivertli ekibin gündeminde 2 İngiliz futbolcunun yer aldığı ve 2'sinin de transferini sonlandırmak istediği belirtildi.

ORTA SAHANIN SOLUNA YOUNG

Bu oyunculardan ilki Ashley Young. Orta sahanın solunda forma giyen İngiliz yıldız, her iki ayağını da kullanabiliyor. Tecrübeli oyuncunun 2019 sezonu sonuna kadar sözleşmesi sürse de United’ın Portekizli menajeri Mourinho onu kadroda düşünmüyor.

Sarı lacivertli idarecilerin Ashley Young'ın transferini 2-3 milyon Euro gibi bedelle sonlandırması mümkün olabilir. Aykut Kocaman'ın da yıldız ismin kadroya katılması için özel bir isteği olduğu ifade edildi.

SOL BEK SHAW’A TESLİM EDİLECEK

Bir diğer İngiliz yıldız da yine Manchester United forması giyiyor. Sol bekte görev yapan Luke Shaw'ın kontratı ise yenilenmedi. 23 yaşındaki genç yıldız 7 kez milli takım formasını giydi. Shaw’ın en önemli özellikleri fizik gücü ve teknik kapasitesi…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal