Fenerbahçe Mandzukic'e Teklif Verdi!

Fenerbahçe, Al Duhail ile sözleşmesini sonlandıran Hırvat golcü Mario Mandzukic ile temasa geçti. Tecrübeli futbolcuya senelik 2.5 milyon Euro ve bonuslar teklif edildi.

21.08.2020-11:53 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-12:14) Fenerbahçe Mandzukic'e Teklif Verdi!

Transfer sezonuna yaptığı hızlı girişle şampiyonluk ateşini yakan Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Vedat Muriç'i Lazio'ya göndermek üzere olan ve Kosovalı golcünün yerine golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, dünya futbolunun önemli simalarından Mario Mandzukic'le pazarlığa başladı. Şu zamana kadar yaptığı transferlere bonservis vermeyen sarı- lacivertliler, bir süredir kulüpsüz durumda olan Hırvat futbolcunun menajeriyle iletişime geçti. 34 yaşındaki oyuncuya 2 senelik kontrat teklif edildi.

KISA SÜREDE CEVABINI İLETECEK

Gelen bilgilere göre Mandzukic'e toplam 5 milyon Euro net maaş ve bonus maddeleri de teklif edildi. Birçok takımla pazarlıkta olan deneyimli golcü Fener'e kısa sürede cevap verecek. BAE ekibi Al Duhail'de istediğini bulamayan Mandzukic'in Avrupa haricine bir daha gitmek istemediği, Fenerbahçe'nin verdiği teklifle transferde önemli bir adım attığı belirtiliyor.

497 KARŞILAŞMADA YER ALDI 197 GOL ATTI

Juventus, Atletico Madrid ve Bayern Münih gibi dev takımlarda top koşturan Mario Mandzukic 497 resmi karşılaşmaya çıktı. 34 yaşındaki deneyimli futbolcu 197 defa gol atarken, 84 asist yaptı.

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ MACERASI KISA SÜRDÜ

Ocak ayında sürpriz bir şekilde Al Duhail'ye giden Mandzukic'in Birleşik Arap Emirlikleri macerası yalnızca 6 ay sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal