"Fenerbahçe Maçından Daha Zor Olacak"

Gaziantep Fk'nın Teknik Adamı Marius Sumudica Gençlerbirliği karşılaşmasıyla ve takımıyla alakalı değerlendirmelerde bulundu.

21.01.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-17:19) "Fenerbahçe Maçından Daha Zor Olacak"
Deneyimli teknik adam, ligdeki karşılaşmalarla ilgili bir soruya 2-0 yenildikleri Fenerbahçe maçındaki ekibinin performansından gayet memnun olduğunu aktardı.

90. dakikaya kadar Fenerbahçe'nin üstünde baskı kurduklarını fakat bu dakikadan sonra kalesinde gördükleri golün dengelerini alt üst ettiğini söyleyen Sumudica, ekibin savaşından son derece memnun olduğunu dile getirdi.

Rumen teknik direktör, ligin 19. hafta maçında rakip sahada Gençlerbirliği karşılaşmasının ciddiyetini vurgulayarak, şu sözleri söyledi:

"Gençlerbirliği maçı Fenerbahçe karşılaşmasından daha zor olacak. Çünkü rakibimiz dışarıda ve içeride farklı oyun ortaya koyabiliyor. Rakip, evinde çok sağlam bir oyun ortaya koyuyor. Şu an eksiklerimiz var. Hatta ligin ilk yarısından daha fazla eksikle çıkacağız. Sakat ve cezalı oyuncularımız var, yani kadromuz dar. Ama elimizden geleni yapacağız. Yedek kulübemizi kullanacağız. Zaten onlar bugünler için varlar. Umarım Ankara deplasmanından istediğimiz sonucu alacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal